Hrozí Magnusssenovi zákaz štartu? Veril som mu, že mi nechá priestor, hovorí Dán | Magazín F1 - F1online.sk

Ešte dobrých jedenásť mesiacov bude mať Kevin Magnussen na svojej superlicencii desať trestných bodov. Možno však nebude čakať tak dlho. Podľa názoru väčšiny zasvätených to bol totiž on, kto v Monaku spôsobil zrejme najväčšiu nehodu v doterajšom priebehu sezóny.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/156118/hrozi-magnusssenovi-zakaz-startu-veril-som-mu-ze-mi-necha-priestor-hovori-dan

BTW Hulk vo vysielacke znie ako keby to komentoval po pretekoch zo studia.

4 Likes

tuto nehodu ak pripisu magnussenovi tak to bude svinstvo, jednoznacna chyba pereza
rozhodut sa zatvorit to tam ked je uz ma magnussen predne kolesa na urovni perezovych zadnych je na mestskom okruhu proste hlupost.

Netrestaj, závodní incident.

image

1 Like

toto zavodny incident?
tu je jednoznacna chyba pereza, magnussen tam neurobil teraz nic zle

Pérez tam nechal po pravé straně tak málo místa, že by se tam nedokázal vmáčknout žádný jezdec, jen by třeba došlo ke kontaktu o kousíček dál.

Já si to taky myslím, ale budeme v menšině. Podle mého se prostě Magnussen dostal vedle něj, byť jen malinkato ale přeci, a dokud nepřijde zatáčka má nárok na prostor u zdi :man_shrugging:

1 Like

Na předjíždění tam dost místa nebylo.

1 Like

To souhlasím, ale i tam můžou jet 2 vedle sebe a takové předjíždění jsme tam po startu již viděli a s uznáním.

Postavit by se v těchto pozicích dva vozy vedle sebe daly, ale nebylo tam dost místa ani na souběžnou jízdu, natož na předjíždění.

1 Like

Keď si Magnussen myslí, že bol v práve a Peréz mal jednoducho uhnúť, tak by mal opustiť tento šport. To potom bol rovnako v práve aj Ocon, ktorý sa zozadu natlačil na Gaslyho :man_facepalming: :man_facepalming: :man_facepalming: :man_facepalming: :man_facepalming: :man_facepalming:

2 Likes

ked tam magnussen do tej medzery vosiel tak tam bolo miesta a miesta az nasledne to perez zacal zatvarat, lenze to tam uz magnussen davno bol a mal mu uz nechat miesto
ak nechce aby mu po strane niekto preklzol tak to ma zavriet skor ako sa tam niekto dostane a nie az potom

ale inak z jeho strany odviedol dobru robotu, urcite mu to pomoze vo vyjednani 2 rocnej zmluvy ked mu rb ponuka len rocnu :slight_smile: toto ich urcite presvedci, ze si zasluzi viac :slight_smile:

az tak malinko to nebolo, predne kolesa vedla zadnych je uz povazovane za celkom dost
ked zaviedli pred rokmi to pravidlo o “podstatnej casti auta” tak to vysvetlovali potom, ze uz predne kridlo sa povazuje za podstatnu cast. cize ked sa kridlom dostane vedla druheho auta uz maju platit pravidla o nechani miesta, ale tak viackrat sme videli, ze ako kazde pravidlo tak aj toto si komisari vysvetlovali vzdy tak ako sa im prave hodilo

Bylo tam dost místa na čumák, ale už né ani na souběžnou jízdu, natož na předjíždění.
Tenhle manévr byl už dopředu odsouzený k záhubě. Navíc by jízdu vedle svodidel v zaprášené stopě Magnum neustál ani kdyby jel sám.

Ano, souhlasím.

Ja neviem zľava išiel Hulk sa čakalo, že Perez sa zmenší ako autobus v 3tom Harry Potterovi ? Kevin sa tlačil tam kde nemal ale i ked robí veľa vlastných chýb tak v poslednej dobe Perez môže za všetko :sweat_smile:

hulk bol za perezom

pozri si zaznam magnussen trafil barieru este pred tym ako sa dostal na uroven zadnych kolies pereza je to pekne vidiet na roznych videach