Hrozba pretekového dištancu Verstappena nezmení, myslí si Palmer | Magazín F1 - F1online.sk

Jeden jediný trestný bod delí Maxa Verstappena od zákazu štartu vo veľkej cene. Ak ho počas nasledujúcich dvoch súťažných víkendov dostane, pre Red Bull to bude pohroma a zrejme aj pre Holanďanove nádeje na zisk majstrovského titulu. Upraví preto svoj štýl jazdy? Jolyon Palmer o tom pochybuje.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/203636/hrozba-pretekoveho-distancu-verstappena-nezmeni-mysli-si-palmer

V Barceloně to byl však jiný scénář, to nebylo o závodění. Do očí se mu nahrnula krev, no ne?

… a to už si prostě nebude moci dovolit, takže já myslím že v pozadí bude mít tuhle kontrolku, která mu snad příště sepne :smile:

Z trochu jiného úhlu pohledu. Před Barcelonou jsem měl myšlenku na to, že bylo fajn kdyby Max tak 1-2krát vypadl, aby se zvětšil bodový odstup na P1 a přestala se šířit ta absurdní myšlenka, že by letos mohl bojovat o titul.
Ale nemyslel jsem to tak aby prováděl to co prováděl :sweat_smile:

Nabudúce musíš byť v myšlienkach konkrétnejší. :sweat_smile:

1 Like

Tá myšlienka prestala existovať v momente, kedy sa potvrdilo, že RB už neprinesie nič major tento rok na monopost.

Paradoxne by bolo rozumné sa nechať vybodovať od Maxa v aktuálnom stave.

1 Like

VER kdyby to slo tak uz letos dojezdil, ban pro nej bude vysvobozenim, raritka.