Horší štart do sezóny som ešte nezažil, bedáka Hamilton | Magazín F1 - F1online.sk

Slová plné optimizmu o “skutočnom pretekárskom aute” sa vytratili rovnako rýchlo ako tohtoročný sneh. Dobrú náladu v Mercedese vystriedali skľúčené pohľady a utrápené povzdychy. Lewis Hamilton si po pretekoch v Austrálii zastonal, že taký zlý úvod roka ešte nikdy nemal.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/148030/horsi-start-do-sezony-som-este-nezazil-bedaka-hamilton

Ja byť na mieste Alonsa silno by som premýšľal či sa budem snažiť o prestup z tímu Aston Martin do tímu Mercedes. Ako sledujeme výkonnosť oboch tímov bolo by to z kaluže do blata.

2 Likes

No teda nadpis vôbec nezodpovedá obsahu článku.
Po jeho prečítaní a vzatí do úvahy objektívne skutočnosti - že Lewis reálne nemal horší štart do sezóny počas celej svojej kariéry - je slovo “bedáka” absolútne nevhodné a obyčajný klikbajt.
Záverečné slová Lewisa sú ako od kouča na pozitívne myslenie. On v skutočnosti má všetky dôvody (ako zo strany tímu- auto vskutku nanič, tak aj svojimi výkonmi oproti Georgeovi v prvych troch pretekoch) byť úplne rozčarovaný, pokorený, frustrovaný…
"Prekvapivo sa cítim celkom dobre. Snažím sa na veci hľadieť z perspektívy; mohlo by to byť aj oveľa horšie,” vysvetľuje svoj pohľad na vec Hamilton. “Som vďačný, že som tu mohol byť. Môj pobyt v Austrálii som si užil.”
Toto snáď autorovi článku pripadá ako “bedákanie”???
Ak áno mal by prácu žurnalistu nechať radšej iným a vrátiť peniaze za mizerne odvedenú robotu…

2 Likes

Čiže klasická Alonsovina

Já myslím že o Mercedesu zas tak moc nepřemýšlí, teda doufám. Třeba je jen využije k lepší smlouvě s Astonem a tak, ale přejít tam by mě v tuto chvíli vážně moc nepotěšilo. Oba týmy jsou v tuto chvíli výrazně 4-5 týmem v poli s výraznou ztrátou na ty vpředu.

2 Likes

Nejak mi to nesedi . Ked mal dominantne auto, tak to spochybnoval a prehlasoval , ze auto nieje dominantne , ze to je jeho vykonmi . Tak nech nadalej podava svoje super vykony a opet bude vyhravat s prstom v nose.

2 Likes

Mozno praveze nie. Mam pocit, ze Fernando sa pri svojich prestupoch az prilis pozeral na aktualnu formu stajne a nie na potencial. Mercedes je etablovana stajna, maju vsetko co potrebuju k tomu aby nasli spravny smer. Ja som presvedceny, ze nasli svoje vykonnostne dno a uz pojdu len hore. AM na 50% sluzi ako kolotoc pre syna a je realna moznost, ze zmeni majitela.

tiez mi to nejak nevychadza. Ved nech zapne svoj super vykon a super schopnosti a ukaze co je v nom

1 Like

aj Max bol minulý rok bezradný v Singapure…žeby na tie preteky stratil svoje superschopnosti? alebo to bolo autom?

a minuly rok snad Max bedakal a stazoval sa ako Hamac tento rok ?

veď Hamilton jasne povedal,že si Austráliu užil…včera bedákal a nadával akurát Max…Max sa tiež roky sťažoval na svoj monopost,či to už nieje pravda?

Jasne, ze mercedes je do buducna lepsia moznost. O tom niet pochyb. Sezona este len zacala, aj minuly rok tu bolo rozcarovanie z formu Astonu a kde boli na konci roka ?

V tych casoch mal Hamilton aj supera v podani timoveho kolegu, ktory jazdil bez problemoc na 2 zavse 1priecke. Co sa o Perezovej konkurencii voci Verstapenovi povedat neda. Cize Ver ma absolutnu dominanciu, dokonca ho nevie ohrozit ani timovy kolega. Kdezte Ham s rosbergom bojovali zavod co zavod o 1miesto.
Asi mali obaja rovnaky material, co sa o stajni RB povedat neda. Pereza potapaju, aby nikto nemohol tvrdit, ze RB je dominantnejsi ako roky dozadu mercedes… tak bude Maxova hviezda svietit silnejsie :rofl:

Horší štart do sezóny som ešte nezažil, bedáka Hamilton

A pak ze se nemaji radi :eyes:

1 Like