Hornerov odchod nebude mať vplyv na moje ďalšie rozhodovanie, ozrejmil Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Po viac ako 20 rokoch v Red Bulle sa skončila éra Christiana Hornera a začína sa éra Laurenta Mekiesa, ktorého prvou úlohou bude udržať v tíme Maxa Verstappena. Podľa zákulisných informácií by Hornerov odchod mal upokojiť Verstappenov tábor, no automaticky neznamená, že obhajca titulu neprestúpi. Vo štvrtok jasne odkázal, že Hornerov odchod nebude mať vplyv na jeho rozhodnutia.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/208265/hornerov-odchod-nebude-mat-vplyv-na-moje-dalsie-rozhodovanie-ozrejmil-verstappen

Rozumná odpoveď, žiadna politika, a veľmi pekné slová o Hornerovi, z ktorých je zrejmé, že Max asi nie je ten, kto by s ním mal akýkoľvek problém. :slight_smile:

Rok běhají po centrále RedBullu, a chtějí Hornyho hlavu, ale je mu to jedno. :sunglasses:

1 Like

well prepared.

kazdopadne, asi nic ine sa neda od neho ocakavat, kedze on je pilot a politiku nejak neriesi. ktory sef mu da dobre auto, s tym bude mat dobry vztah. horner mu dal auto a tim na par titulov, je fajn ze to ocenil, aj ked hornerov kredit asi nikdo nespochybnuje.

viac by ma ale zaujmalo josove, helmutove, alebo nebodaj mateshitzove vyjadrenie, tam by toho medzi riadkami bolo omnoho viac.

Tak co povedat, ked uz je Horny mimo hru :smiley: jedine ho pochvalit za roky v sluzbe a dovidenia. uzatvorit to peknymi recickami, aby sa na tych co ho vystvali nepozeralo krivo :smiley:
A potom tu budeme citat, take sladke komenty ako je nad tebou :smiley: Na trati je Maxik anjelik, vsetky kolizie su mimo neho a v reale je to ukazkovy muz :smiley:

Z tych odpovedi jednoznacne citit, ze minimalne Hornyho mohol podporit a zvolil si ze ho nepodpori.
Tipujem, ze hned ako Horny stratil tajsku podporu Minztlaf vytacal Verstappenove cislo v obave aby nahodou neaktivoval utekovu klauzulu. Mimalne sa asi chcel uistit, ze maju Verstappena “onboard” pri kopani do zadku.