Prečo sem dávaš skrytý Grabify link na vyzisťovanie IP adries a iných informácií?
Na fotke má dátum 8.7.2022.
velmi skryty asi nie je.
Skryl si ho pod slovo “sem”. Klikol som na to očakávajúc, že tam bude nejaká srandička. Namiesto toho je tam link na vyzisťovanie informácií, čo ma u Teba prekvapilo.
ale chod, prosimta co by som tam mal ako zistit? nejake nahodne IP adresy z ceskoslovenska?
Tak kvôli čomu si to tam potom dával? Nie všetci používajú alebo majú zapnuté VPN.
Niekomu to môže vadiť.
ked browsujes po internete druha strana ma tvoju IP adresu. resp dynamickku IP tvojho isp. to nie je osobny udaj.
helmutko si myslí, že je hacker nebo nevím. Zvláštní způsoby, souhlas.
Jen chtěl vědět, kde bydlíš. Dneska se staví, tak upeč nějaký dort.
…ale tak asi je to v pohodě, já jsem tu od ježka dostal za to, že jsem si dovolil zeptat se na fotku z GP Rakouska, že prý zjištuju osobní info. xdd Helmutko tady sbírá IP adresy a dostal od Ježka like. Takže vše v naprostém pořádku.
Pekny den prajem, stalkersheep
Klidně jim dám číslo karty a pin.
Tady je další spekulace o důvodu vyhození Hornera. Zdroj je tedy Bild, ale smysl by to dávalo a bylo by pak úplně jedno, kdo vlastní ta citlivá 2 %:
https://tn.nova.cz/sport/clanek/622242-pozadi-konce-hornera-resilo-se-jiz-v-rakousku-schuzka-na-hotelovem-pokoji
Pokud už sem něco podobného někdo dával, tak sorry - nesleduju fórum tak soustředěně .
Jim?! Proč jim?! Proč ne mně? xdd
Nevidím rozdíl mezi “odložení” do Alpine nebo do Williamsu, které by tolik lidí vidělo jako optimální… Jako že by vedle sebe fungovali Max a George? Jsou oba stejně staří, resp. pořád mladí, kolik let by chudák Kimi měl podle téhle myšlenky být v Alpine?
No to musiš vedieť hlavne Ty, keď si sem šupol takýto link.
Možno si začínajúci hacker a toto fórum Ti slúži ako testovacia platforma.
Ja som z Trenčína, používam OS Windows a prehliadač Opera. Môžme zájsť na zákusok, ak budeš mať cestu okolo.
Vidim, ze nie som sam na svete.
Opera uz viac ako 15 rokov.
Nemyslím si, že by Júvitju potřebaval prodávat 2% akcií, aby mohl být Horner vyhozený.
Tomu přece stačilo dát podporu Mateschitsům a dílo bylo dokonáno.
No právě, podle tohohle článku to vypadá, že Horner prostě naštval Júvitjovce, takže dali jednoduše dohromady s Rakušany 98 % a letěl. Kdo má ty 2 % by tak bylo úplně jedno (a my tady spekulujeme naprosto zbytečně ). Nevím, jestli je to pravda, ale občas věci můžou být takhle jednoduché.