Hornera podráždili Wolffove komentáre: Radšej by mal riešiť rýchlosť svojho auta | Magazín F1 - F1online.sk

Jacques Villeneuve koncom marca vyslovil domnienku, že podľa neho Toto Wolff ani nemá záujem o Maxa Verstappena a v skutočnosti mu ide len o to, aby štval Christiana Hornera. Po Wolffových vyjadreniach v Číne sa však zdá, že Villeneuve mal len polovičnú pravdu. Verstappena podľa všetkého chce, no Hornera svojimi rečami očividne štve.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/151530/hornera-podrazdili-wolffove-komentare-radsej-by-mal-riesit-rychlost-svojho-auta

Vsichni vcetne Wolffa vi, ze Suchar neni schopny prestoupit do jineho tymu, jen Horny ma v hlave zamestnankyne :eyes:

Bud ma Horner rad svetla ramp, nebo nema rad Wolfa. :grinning:
Ten motor asi RBR trapi. Teda usuzoval bych to z te reakce.
V kazdem pripade, Wolf chce trosku rozkolu do RBR asi vnest. A kdyz to nejde po zlem, tak po dobrem to pujde utcite.
Ale jinak ma Horner pravdu, Wolf by mel maknout.

1 Like

Nebyl tu nedávno článek o tom, jak Horner ignoruje Wolffa? Dlouho mu to nevydrželo :slightly_smiling_face: každopádně pokud má RBR vše pod kontrolou, tak nevidím důvod, aby tohle Hornera podráždilo

2 Likes

a pochybnosti o tom kde bude jazdit v roku 2026 su, alebo nie? zmluvu ma do 2028 tak preco horner nema pochybnosti len o roku 2025 a nie az do 2028?

Pan Kubala sa tu zasa snazi vyrobit flame? S tymto talentom moze ist pisat clanky na Topky. Ci tam ho nezobrali, lebo robi este malo gramatickych chyb? Nevidim tam totiz nikde ziadny “stupajuci tlak” ci podrazdenost…

"Niekedy si myslím, že celé toto bolo rozpútané, len aby vzniklo haló,” krútil hlavou Horner a začal stupňovať svoje výpady. “V modernej ére sme sa už podľa počtu víťazstiev dostali pred Mercedes. Tento tím je vo forme, tak prečo, prepánajána, by ste chceli z neho odchádzať?” moze mi niekto presne vyznacit, kde Horner stupnuje svoje vypady? Ja som asi moc zaujaty, alebo neviem co, ale mne to pride ako uplne normalna reakcia, aj odkazat Wolffovi, ze aktualne ma problem s autom, tak by bolo lepsie riesit to, nie jazdcov. Ved vsetci vieme, o co Wolffovi ide:

Iba “jednoduchý človek” by sa rozhodoval podľa toho, v akej forme sú tímy dnes a ignoroval by, ako na tom budú v roku 2026.

Wollf ma ocividne fanusikov F1 za 1mbecilov, lebo toto treba povedat tiez len “jednoduchemu cloveku”. Kazdy priemerny fanusik si to domysli aj bez toho, aby to pocul od neho.

3 Likes

A zjavne sa mu to dari, kedze to, co Toto zasial, velmi starostlivo teraz pestuju presstituti. :wink: Ale to je Hornerova chyba, nemal na to vobec reagovat, resp. iba sa nad tym pousmiat a ukazat, ze je nad vecou. Ale zjavne nie je.

Horner sa nechal trosku uniest, konecne sa ho nikto nepytal, ci pchal svoj sausage tam kde nemal a ci nepoleti z RB, tak sa rozrecnil :rofl:

4 Likes

Tak, pochybnosti nepochybnosti, na konci je zbytocne nad tym rozmyslat. Pozri na Hamiltona. Mercedes je jeho rodina, vzdy tuzil jazdit len za Mercedes, uz ako male Hamiltoniatko, za Ferrari by on jazdit nemohol, bla bla bla. Aj Wolff minuly rok nemal ziadne pochynosti, ze Hamilton zostane unho a ejhla…

Horner ci Verstappen tiez mozu teraz tliachat, ako sa zmluva dodrzi, aky su nerozlucni atd. A o dva roky Verstappenovi prehodi istice a pojde po Hamiltonovi do Ferrari a nikto s tym nic neurobi.

2 Likes

7 Likes

Není si moc jistý.

2 Likes

Vůbec :grin:

1 Like

Sexuální predátoři znervózní potom, co už se jednou dostanu na světlo světa se svou temnou stránkou

Wolffinkovi hoří pod zadkem, kámoš mu odchází do Ferrari, tak hledá ňákýho obětního beránka do toho traktora. Proč tam neposadí mladýho Schumachera? Méďáky v tomhle provedení stejně stojí za houby, tak si může být jistej, že do tohodle auta mu Max nevleze ani za zlatý prase. Tak zůstává jen to nasírání Hornera :smiley:

1 Like

Na každého jednou dojde.
I Ferirarri skončil.

Konečne sa mu darí odviesť pozornosť a ty tu opäť vyťahuješ jeho sausage :slight_smile:

3 Likes

A kdy skončí FIArri? :pensive:

Bohužel 2025 budou mít titul.

Tak děkuju za zkažený ráno…

Já taky. Mám primrzlej písek.