Pan Kubala sa tu zasa snazi vyrobit flame? S tymto talentom moze ist pisat clanky na Topky. Ci tam ho nezobrali, lebo robi este malo gramatickych chyb? Nevidim tam totiz nikde ziadny “stupajuci tlak” ci podrazdenost…
"Niekedy si myslím, že celé toto bolo rozpútané, len aby vzniklo haló,” krútil hlavou Horner a začal stupňovať svoje výpady. “V modernej ére sme sa už podľa počtu víťazstiev dostali pred Mercedes. Tento tím je vo forme, tak prečo, prepánajána, by ste chceli z neho odchádzať?” moze mi niekto presne vyznacit, kde Horner stupnuje svoje vypady? Ja som asi moc zaujaty, alebo neviem co, ale mne to pride ako uplne normalna reakcia, aj odkazat Wolffovi, ze aktualne ma problem s autom, tak by bolo lepsie riesit to, nie jazdcov. Ved vsetci vieme, o co Wolffovi ide:
Iba “jednoduchý človek” by sa rozhodoval podľa toho, v akej forme sú tímy dnes a ignoroval by, ako na tom budú v roku 2026.
Wollf ma ocividne fanusikov F1 za 1mbecilov, lebo toto treba povedat tiez len “jednoduchemu cloveku”. Kazdy priemerny fanusik si to domysli aj bez toho, aby to pocul od neho.