Hornera pobavil pohľad na Neweyho: V zelenej som ho ešte nevidel | Magazín F1 - F1online.sk

Po takmer dvadsiatich rokoch sa Adrian Newey rozhodol zmeniť zamestnávateľa. V Aston Martin pracuje už od začiatku marca, ale až v Monaku prišiel na veľkú cenu ako technický riaditeľ britského tímu. Stretol starých známych vrátane bývalých kolegov z Red Bullu, ktorých pohľad na Neweyho v zelených farbách pobavil.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/200990/hornera-pobavil-pohlad-na-neweyho-v-zelenej-som-ho-este-nevidel

Pokud Zak nekeca a McLaren nezpomalil ale RBR se dotahnul, tak odchod Newey nemusi RBR mrzet.

Ta zelená je vážně škaredá, stáj nesympatická a jezdci zoufalí.

Nechtěl jsem to sem napsat, protože si zakládám na korektnosti, empatii a zásadně nikoho neurážím, ale mají tam holky s knírkem…

3 Likes

Dneska se snídá vtipná kaše, koukám… :smile: .

Vážně, nekecám, viděl jsem jí

Pak se Ti ovšem nedivím, že po takovém šoku tam dnes už nechceš jít :smile: .

Nechtěl jsem, ale jsem tu.
Mládež chtěla vidět Hot laps, Pit lane walk a Pit stop practise. To jsem ještě dal, teď jdu na kolo a nechám je napospas místním gangům.

1 Like

Ale zelená mu sluší. :slightly_smiling_face: Víc než ten mišmaš s červeným býkem.

I tak jsi viděl o 100 % víc než já, dnes dostala přednost rodinná akce. Už se přesouváte do Finale Ligure?

Je půl druhé ráno a čekám na puberťáky v autě u mariny až se uráčí se všemi se rozloučit a jít domů.

Musím se podívat doma do zrcadla, jestli náhodou nemám svatozář :roll_eyes:.

Do Finale Ligure zítra ráno.

1 Like

Dobrá, možná můžeš mít pravdu.
V módě se nevyznám.