Horner: Za prvú výplatu som si kúpil Porsche, priateľka sa so mnou kvôli tomu rozišla | Magazín F1 - F1online.sk

Neznám papírové hodnoty, jen mě to fyzika nechce pustit…
2000kg/200kW- 5s :grinning:
To by muselo být z kopce a po větru.

kde si vzal takové hodnoty proboha? :smiley:

Dobrá, možná máš nějakou light verzi s přídavným spalováním :wink:.
Nevím co tam testujete za prototypy.

Kde si vzal ty dvě tuny? to Sup nikdy neviděl, ty fakt zas plácáš, jak Baron prášil :smiley:

Dobrá, tak 1800 kg s řidičem na dietě a bez nákupu :grinning:.

rocnik 2021 mal tusim 1650 kg pohotovostnu hmotnost, nech hogr opravi pripadne

2 tony je ulet :smiley: to by si musel mat v kufri aj nove gumy a 4 ludi pri sebe mozno :smiley:

1 Like

Dobrá, máte pravdu kluci, ale podstatné je to udávané zrychlení, a to prostě nevychází ani při 1,7T.
Ale už toho nechme, pokud nemáte důkaz.

Ty nemáš důkaz no :stuck_out_tongue:

a pri 2.0 TFSI? :smiley:

To mám na mysli.
Každopádně i 6s je paráda.

to neviem, Octavia RS 245 dava 0-100 za nejakych 6s a nejake drobne, ten Superb nejak podobne, mozno 5,5s ale nepisem to ako fakt, len dedukujem

Však ofiko má Sup 5,8s což znamená reálně 5s, tyhle papírové hodnoty jsou pro neznalky, jako je @Triper

to je pre mna tbh nova vec, ja som si vzdycky myslel, ze papierove hodnoty su naddimenzovane praveze :smiley: ze ked mas v prirucke napr 5,8 tak realne to bude nejakych 6-6,2

Ano je to tak, já dávám papírově 100m za 13s, ale kdybych se hecnul, tak bych to dal pod 10 v pohodě… myslím.

je to naopak, dostaneš se do lepších hodnot i se spotřebou
@Triper musíš si pořídit lepší fáro no

1 Like

Ty zase nečteš, nebo čteš a nepřemýšlíš, nebo už fakt nevím…

hej tak logicky to mas jak v F1 ked jazdia Q3 s minimom paliva tak su najrychlejsi vtedy :smiley:

cize ked vezmes superba, prej3bes celu nadrz, ostanu ti vypary, tak si niekde na 4,8? :smiley:

Možný to je, ale tohle otestovaný nemám :smiley:

a co mám číst, tvoje moudra nebo ty lživé informace, jako dvě tuny? :smiley:

Musím si dát pár dní pauzu, páč jsem dneska tady dal rekord.
Napsal jsem asi 20 komentů za jízdy :love_you_gesture:.

A ano, vím, nesmí se to a měli by mě za to zastřelit :wink:.