Zalostne, ale snad sa to zlepsi Fandime dalej
U Rb sa na timovy dvoju pozerat nemoze, tu uz roky utapaju na ukor Verstapena. Ak by vyhral Ver kazdy zavod, az vtedy by sa napisalo ze RB je rychlejsi monopost ?
Vsak aj maximalku mal lepsiu ako McL.
co chces povedat, ze roky utapaju teamovu dvojku na ukor Verstapena ? akoze naschval ju znevyhodnuju ? To moc nedava zmysel.
Maximalka je len jeden z parametrov, monopost je komplexna vec, neda sa porovnat na zaklade jedneho udaju. Teda ak ten udaj neni cas na kolo
Hulkenberg mel nejvetsi maximalku (339,3 km/h). Skoncil p15. Vmax teda neni ukazatel rychlosti celyho monopostu.
A nemyslim si, ze by se rb schvalne strilel do nohy a ,potapel" dvojku na ukor pozic v PK. Ze to auto je neriditielny i pro Maxe kolikrat je vec druha. Kazdopadne mame super equal nejlepsi pravidla s budget stropem a nemuzes jen tak vyhodit 300 mil $. A delat druhej koncept auta, kterej by se ridil lip druhymu pilotovi.
Staci si pozriet tento rok na rosady medzi Ackom a Becko… Yuki sa teraz trosku chytil, ale ten uz ma odjazdene v F1 par rockov…
Je zaujimave, ako aj Perez dokazal v ruzovom monoposte setrit pneu, bol to pan dlhych stintov… Dokonca sa s tym srotom dostal na podia a v RB mal problem byt aspon na konci tych 3-4 timov…
Snad tu netreba pisat viac…
Len este dodam, ze by ma zaujimalo, keby sadol do Beckoveho timu, ako by zatapal par top jazdcom, kedze to aj polahky zvlada v Q Hadzar… Neviem ako sa presne pise… nechce sa mi to pozerat
A nakoniec, naznacil to aj Perezov fotrik… Ale kazdy nech si to vnima podla seba a veri, comu potrebuje verit. No ja neverim, ze top pilot zo stredu pola zabudol zavodit, hned ako presedlal do top monopostu.
Cize Hulk mal slabe auto v pomalych a strednych zakrutach vsak ? Kedze mal top speed taky fajnovy.
Ale s takymi zakrutami zase RB problem nema, takze ten top speed je dost podstatny ked tam vies nahnad desatinku, dve…
Cize ked sa nedari, saci to hodit na auto ze je neriaditelne. Ked nezajazdia jazdci Mclarenu, proste sa napise ze nepodali 100percentny vykon A Verstapen nadludsky, lebo dokazal v low monoposte vyrhat
Aka jednoducha matematika vsak ? Zalezi ale co je pre teba jednoducha… 23x45 alebo 3x6
Vzhledem k tomu, ze tady vypichujes Vmax a podle toho soudis, kdo jak ma rychly monopost, tak je irelevantni porovnavat Hulkovo setup na monopostu.
K tem dalsim sr@ckam nemam co rict. Nikdy jsem takovy veci nenapsal. Nevim teda, co na to ani odpovedet. O Piastrim jsem tady ani nikde nerekl krivy slovo. Norris je kapitola sama o sobe… Ten bude rad, kdyz nedostane 100 bodovej naklad na konci sezony.