Horner vracia úder Wolffovi a poškuľuje po Russellovi | Magazín F1 - F1online.sk

Red Bull bol kedysi známy svojimi divokými jazdeckými rošádami a aktivitou na prestupovom trhu. Tento tím čeril vody záujmom o Alonsa či Räikkönena, ale väčšinou zostal verný vlastnej liahni. Dietrich Mateschitz mal veľký sen a chcel vytvoriť priestor pre mladé talenty. Podarilo sa, ale v posledných rokoch Red Bull túto povesť stratil.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/173136/horner-vracia-uder-wolffovi-a-poskuluje-po-russellovi

Ak Antonelli bude minimálne vyrovnaný Russellovi v 2025, tak pre Georga bude lepší odchod do RB. Každému je jasné, kto z nich dvoch je Totove obľúbené dieťa a George to nie je.

Lenže ak Max si vyberie Aston namiesto Mercedesu, tak Wolff môže byť celkom nahratý. Koho tam posadí? Jedine, že by v McLarene skončila harmónia dvoch jednotiek a jeden z nich príde skúsiť poraziť tzv. Wolffovho Maxíka.

A čo je na Tom všetkom jasné ?

Že to ty chces?
Že si to ty myslíš ?
Lebo si sa ty rozhodol ?

Miera snahy vyvolať senzáciu v tejto redakcii preraza zdravý rozum !

Silné reči o niečom o čom houby viete

Ale už je to jasné !!!

Presne toto:

Wolff strašne chce Verstappena a zároveň Kimiho je jeho projekt Verstappen 2.0.

Mi nehovor, že to nevidíš. Si si nevšimla, že odkedy je George v Mercedese, tak už pre Wolffa vôbec nie je taký super ako kým bol vo Williamse?

Že pre Wolffa doteraz existoval len Hamilton, odkedy oznámil odchod, tak pre neho existoval len Max a keď zistil, že Max na 2025 nikam z RB nejde, tak pre neho začal existovať len Antonelli?

Čo ja chcem? :sweat_smile: Ja chcem, aby Max získal titul teraz. To, kde bude o dva roky je mi momentálne jedno, lebo ako Mercedes, tak aj Aston vyzerajú pre neho zaujímavo. Radšej by som však bol za Aston kvôli tomu, že by bol s Alonsom v tíme a je to pre mňa zaujímavejšia dvojica ako s Russellom.

Crikey…calm your tits a utri si penu z úst. Nemusíš sa opú■■■■ lebo niekto chce tvojho latte boya, ba opačne, mala by si sa teškať že ho niekto chce… Cajgel by som o neho neoprel.

1 Like