Horner stojí za Pérezom: Víkend v Imole je len anomália | Magazín F1 - F1online.sk

Za nami je prvé podujatie európskej časti sezóny. Sergiovi Pérezovi návrat do Európy nevyšiel podobne ako vlani. Rozdiel je však v tom, že teraz Mexičan tie výsledky potrebuje, aby mu Red Bull ponúkol predĺženie kontraktu. Podľa Christiana Hornera zatiaľ netreba panikáriť pre jednu anomáliu v sezóne.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/154969/horner-stoji-za-perezom-vikend-v-imole-je-len-anomalia

Jen jestli nebyla anomálie, jak letos zatím jezdil :smile: . Ale vážně - vzpomněl si někdo, že nás před pěti lety opustil Niki?

4 Likes

Když jezdil celkem dobře, tak to nebylo dost dobrý.
Když jezdí hrozně, tak mu pořád myjou prdel.

Mají to tam nějak přepólovaný. :grin:

Musia ho chvalit, aky je dobry, aby bol Verstapen este viac legendarnejsi popri nom. Na Perezovych padoch stavaju Maxovu neporazitelnost. Na kazdu svinu sa voda vari.

Možná to nesedí, možná to vůbec nesedí, ale já si u Pereze vždycky vzpomenu na Theona Greyjoye z Game of Thrones alias “Reek”, smraďoch…:face_with_hand_over_mouth:

Na tej fotke titulnej poskuluje skor, ako Petyr Malicek Baelis :smiley:

Jojo, máš pravdu, já jí neviděl. :grin:

Che che che, jeste pred par dny by ho Horny a Marko zesmesnili na vsech serverech, dneska anomalie, libi se mi to, ale je pozde panove, jdete ke dnu :bowing_man:

Perez by mel odejit, at si tam daji " rozjeteho " Ricciho.

Teraz keď sa zlepšuje Mclaren a Ferrari tak Checo nebude stíhať a za chvíľu sa pridá aj Mercedes tak on bude hotový. Počítam že do konca sezóny bude končiť tak medzi 6 až 10

1 Like

To je celkom mozne, vzdy cez leto jazdil uplne slabo ale taraz mu to asi zlomi krk. Ja by som dal Tsunodu jazdit.

Kto vie, či im to bude na PK stačiť. Zatiaľ sa to za Maxom mixuje pre McL a Ferrari, no je to už fakt tesné.

1 Like

momentalne je pre RB najlepsia volba Yuki alebo Sainz

Sainz nevím teda. Skrz svého otce, který by se angažoval nejspíš dost podobně jako otec Verstappena, dost možná by šli hodně proti sobě v rámci lepších podmínek pro své vlastní syny, tak to by nedělalo v tom týmu asi úplně dobrotu

3 Likes

Kde má RB záruku, že Yuki alebo Sainz pri Maxovi nedopadnú rovnako ako Pérez, Albon a Gasly?

Pérez pred prestupom do RB mal renomé zhruba podobné ako Sainz teraz a pozri ako dopadol. Albon v jednom rozhovore veľmi dobre vysvetlil aké extrémne nastavenia obľubuje Max. Navyše Sainz má tuším radšej nedotáčavé auto, čo je úplný opak RB.

1 Like

To su validne poznamky a zamyslam sa tak aj ja, no predsa si myslim, ze Perez ma uz privela velmi slabych vykonov (najma tragicke Q), pritom narozdiel od Albona a hlavne Gaslyho dostal kopu sanci a casu…

Skor to vidim tak, ze nosi velke peniaze a Maxovi nekomplikuje zivot, tak im to v case dominancie stacilo. Otazka je, ako to bude teraz…

2 Likes

Toto je hlavný bod argumentácie, prečo by to nefungovalo, ešte aj to, že Sainz by nebol taký benevolentný, ako Checo, podľa mňa by robil zlobu a zbytočne by tým haprovalo fungovanie tímu. Tam treba niekoho dosť všestranného, kto by mal rád pretáčavý monopost a zároveň by sa uspokojil s pozíciou dvojky. :slight_smile:

2 Likes

Ale ved stopku do garaze uz Jos dostal, tak preco by mal byt problem so Sainzom starsim ? Bud sa bude chovat, alebo adios amigo…