Horner si praje, aby sa jeho vyšetrovanie uzavrelo čo najskôr | Magazín F1 - F1online.sk

To zní jakoby po odpálkování Andrettiho ztrácela Amerika o F1 zájem.

Zítra počítám že se rozhodne zda spadne klec nebo to přežije.

Tohle uz neni zadna sranda, Ford zuri :fire:

Já myslím že žádná sranda to není od začátku. Ale jestli vyšetřovatel odjel na tu dovolenou, chce to čas :man_shrugging: :smile:

1 Like

Myslím si, že Horny bude v pohodě a bude čistej.
Už se na to trochu i zapomnělo, takže dobrý čas s tím vyjet ven. :slight_smile:

Jestli ne, tak jsem to jejich prodlužování nepochopil.

Ma to znaky lacine frasky, bud je Red Bull v kreci, protoze ta vec je typu stalo se nestalo se, nebo v horsim pripade vubec netusi co delat.

1 Like

Zapomněl na to možná tak někdo, kdo má paměť jepice :grinning:

Ponechám to bez komentáře.

Ale teď si to komentoval :thinking:

Jestli netuší co dělat, tak celej tým rozpustit, odejít z F1 a věnovat se jiným aktivitám, pak to nebudou muset řešit

1 Like

To je jen tvůj vlhkej sen. Už se těším, jak se budeš kroutit, až Max bude všem dávat 0,5s na kolo.

Zavaž si boty a kup si něco do lednice, ať není prázdná. Jinak dostaneš už 4 ban :slightly_smiling_face:

Klasická odpověď, kterou jsem čekal. Ale pořád lepší než ty tvoje konspirační teorie. I když na to taky určitě dojde.

Velmi dobre vedia co maju urobit, uz dlhsie to maju vyriesene a dopredu premyslene vsetky kroky ci si niekto mysli ze cakaju na nejaku radu co maju robit od niekoho z bulvaru? Skoncit v f1 to je vtip, naco by zahodili sliepku co im znasa zlate vajcia…

Doba je blazniva a nikdo nechce nic riskovat, Ford je klicovy budouci partner, vubec nerozumim proc neni Horny docasne uklizen do Thaiska, naopak se drze nechava unaset na vlne zajmu jak nejaka rockova hvezda…

2 Likes

2 Likes

Možno to nie je tak jednoznačné, ako si to tu fabulujeme. Horner nie je thajský korunný princ alebo vzdialená rodina, za ktorú by kľudne položili firmu. Je to šéf jednej z ich firiem.

Alebo je to celé úplne ináč a Horner má dickpics thajských majiteľov a teraz je to kto z koho :slight_smile:

1 Like

No, prave ze nevime, muzeme se jen dohadovat :eyes: