Horner si praje, aby sa jeho vyšetrovanie uzavrelo čo najskôr | Magazín F1 - F1online.sk

Oni sa taki narodili a treba ich takych akceptovat. Ci tak nejako je ta progresivna obrana “chorych” ludi. :smiley:

Má se rozhodnout prý v pondělí :thinking:

Internety explodovali ked sa ohlasil Hamiltonov prestup a svet sa zacal tocit normalne presne po tomto Horner gate takze je mozna aj tato varianta s tym ze to RBR vymyslel

1 Like

U me ma tahle varianta vysoke procento, vzhledem k tomu ze probiha pouze interni vysetrovani, je na nich jak cela vec skonci.

Ak prepustia hornera za dva rojy sa rb rozsype ako domcek s kariet

Napr. tato “bytost” doviedla myslienku dnesneho progresivneho liberalizmu uplne k dokonalosti. …a vsetci presvedceni libtardi zo srdca tlieskaju:

Lustr je skutečně hodně krásný, ale mám dojem, že jeho údržba bude náročnější než o chlapa. :grin:
Pravda, my chlapi zase nemáme tolik svíček. :rofl:

Hlavne neodvrava, nenechava pohodene veci na zemi a zodvihnutu dosku na zachode. :stuck_out_tongue_winking_eye:

A můžeš ho vypnout kdy se Ti zlíbí. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Nezda sa ti, ze si tymito faktami ako muzi pod sebou tak trochu pilime konar? :rofl:

Vůbec né. Moje první myčka vydržela o třetinu déle než manželka, proto vidím možnosti zcela vyrovnané. :grin:

2 Likes

jeden cierny(je to dovolezite nepisem to len tak) univerzitny profesor robil studiu o to ako americki policajti napriemerne zabijaju cerno chov* no ale jemu po prestudovani statistik vyslo, ze to vobec nieje pravda a naopak nadpriemerne americki policajti zabijaju belochov. no a v tom momente tomu cloveku nastalo zo zivota peklo a to je cerno ch. ak by bol beloch tak ho asi obvinia z rasizmu a na mieste hned zastrelia

• adminko chod do riti aj stym tvojim blacklistom, co je to za kktinu aby som normalne slovo v normalnom kontexte musel rozdelovat
1 Like

Toto tu je citliva tema. Sa cudujem, ze sem este nenaletela miestna liberalna uderka a nedostavas tu hejty za to aky si netolerantny a zaostaly. :smiley:

Priklad dnesnej “rovnopravnosti”.

Ked Slovak pcha pipika do barana tak sa na tom smejes ale ked ma niekto vztah k veci tak tu osobu osocujes a urazas, aj ked ti absolutne ziadnym sposobom v zivote neuskodi.

Skus si dat zrkadlo pred seba a riesit svoje problemy a nie problemy inych, isto ich mas dost.

2 Likes

Tak prva chora vrana uz zakrakala.

1. Nikdy som sa na takejto situacii nesmial, ale ako spravny libtard si si proste argument vymyslel, kedze si ziadny nemal, resp. urcite budes vediet svoje tvrdenie hodnoverne preukazat, ci?

2. Ako tebe, ako silno progresivnemu cloveku uskodi, ak uplne iny clovek “pcha pipika do barana”?

2 Likes

Tak prvy sa uz ozval.

…a nezostal svojej viere “vycucane z prsteka prezentujem ako fakt” nic dlzny. :wink:

1 Like

ked niekto pcha vtaka do barana tak samozrejme sa na tom budem smiat, ale z uplne rovnakeho dovodu ako sa budem smiat na tej osobe o ktorej je toto vlakno :slight_smile:

cize sa budem smiat na ich debilite, ono to nieje smiesne lebo by to bolo vtipne, ale preto, ze su debi li :slight_smile:

generální ředitel Fordu Jim Farley napsal dopis RedBullu ve kterém řekl:

„Jsme frustrovaní nedostatkem úplné transparentnosti ohledně této záležitosti s námi, vašimi firemními partnery, a těšíme se, až obdržíme kompletní popis všech zjištění.“

… tlak na RedBull roste, no nevím zda se něco dostane ven, pochybuji :thinking:

1 Like

Hod mi tu zdroj, diky