„Na rošte sa takmer dostal do druhého radu, chýbalo mu len niekoľko stotiniek. K tímovému kolegovi bol omnoho bližšie, ako v Rusku. Škoda, že sa to na trati nepotvrdilo, ale podľa mňa toho v jeho podaní príde ešte viac,“ dodal šéf tímu Red Bull Racing.
Tohle mi přijde jen jako chlácholení dvojky od které jako by nevadilo že bojuje tam kde se vůbec nemá nacházet. Tohle není dost a Albon to musí vědět. Pokud nenajde lepší půdu pod nahama tak bych tam bral raději toho Péra.
minuly rok si zlizli kritiku, ze Gaslyho vymenili prilis skoro, teraz zase znu kritiku. Kritikom sa nezavdacis. Albon este stale nema nic iste a v podstate sa nemaju kam ponahlat. Minimalne jeden z dvojice Hulk - Perez si miesto nenajde. Navyse stale maju backup v AT. Keby Gasly nemal tu minulorocnu “skusenost” tak je teraz horuci kandidat na Acko.
no za prvé tohto starého pána by už mohli zastreliť, aby sa netrápil. za druhe nemohúcny albon taží práve z toho, že gaslyho vyhodili ako vyhodili. po kritike a zistení, že to nebol najlepší ťah už sú opatrnejší podla mňa. lebo albon je o triedu slabší ako gasly.