Horner: Pérez by najradšej oznámil predĺženie zmluvy zajtra, no my sa neponáhľame | Magazín F1 - F1online.sk

Sergio Pérez sa vo štvrtok nechal počuť, že na prestupovom trhu s jazdcami sa všetko deje veľmi rýchlo, a tak by aj on najradšej čím skôr vyriešil otázku svojej budúcnosti. Christian Horner však odkazuje, že oni to vo vedení vidia inak. Mexičan ich ešte stopercentne nepresvedčil o tom, že by si ho mali ponechať v tíme.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/150793/horner-perez-by-najradsej-oznamil-predlzenie-zmluvy-zajtra-no-my-sa-neponahlame

Tak je to správně Sainz a Albon budou dobra dvojka u RBR

Nechaj si Pereze, jen to budou natahovat a držet ho za koule. Ale pro mě už je zničen, rezignoval, nuda, pryč s ním. Sainze bych tam bral všemi deseti.

Sainze by tam bylo skoda, nechat se uklidit do RB, bez boje se nechat odsunout na vedlejsi kolej… :person_shrugging:

Nesměl by se nechat. Jet si to svoje a ignorovat všechny shazující řečičky od týmu. Max není neporazitelný a auto už myslím není tak špatně ovladatelné jako dříve.

No, jsem z tech co si nemysli ze Perez je v zavode o 30s pomalejsi nez Verstappen.

Když se ti to dostane do hlavy, může se to stát. V RedBullu velmi snadno, chce to fakt osobnost. Jenže proto mu ji tam jen stěží daj, to nechtěj.

Predpokladám, že Sainz sr. by z toho niečo dokázal vytrieskať, určite viac než bude kedykoľvek schopný Checo. Viem si predstaviť Sainza v RBR a Checa v Audi, s jeho kapitálom a rozviazanými rukami na trati, by to dávalo zmysel.

1 Like

Podle me RB nebude riskovat zmenu.

Tezko mluvit o situaci kterou si nezazil, jednoduse RB nema duvod neco menit, Perez je uradujici vicemistr a letos si plni ukoly, duvod ke zmene?

2 Likes