Horner o motoroch: F1 má byť zábava, nie inžinierska utópia | Magazín F1 - F1online.sk

ferrari je na urovni mercedesu a nieje dovod si mysliet, ze zmena na rok 26 na tom nieco vyrazne zmeni.
ferrari spravilo chybny dizajn v 2014, ale pomerne rychlo sa dotiahlo a v 2017-8 malo aj silnejsi motor a ak by nevymyslalo s podvadzanim tak mohli mat odtoho momentu rovnako silny motor ako mercedes, lenze oni chceli silnejsi a to uz islo len podvodom :slight_smile: potom na chvilu padli, ale dnes su motory mercedesu, ferrari, ale aj hondy ± rovnake

nieje dovod si mysliet, ze tieto 3 timy spravia nieco zasadne zle aby neboli zase ± na rovnakej urovni kedze buducorocne motory vychadzaju z tychto motorov. honda ma sice mierne oneskorenie kedze chcela povodne odist, ale podla mna to dozenu
moze sa stat, ze niekto bude mat mierne silnejsi motor, ale uz to nebude rok 2014 a rozdiel v motore sa pri tych co budu mat jeden z tychto 3 motorov bude dat hravo dohnat lepsim autom a zas mercedes nevypada, ze by zrovna on mal mat najlepsie auto

rb a audi tak to bude ina liga. ti ak budu zaostavat len tak ako renault a ferrari na mercedes v 2014 tak to bude sa dat oznacit za brutalny uspech, lenze je vysoke riziko, ze to bude skor na urovni ako honda 2015
a ja by som si potom rad pozre tu vyzretost maxa, ze ako bude jazdit ak bude jazdit mimo top 10 :slight_smile:

1 Like