Horner o akcii v Londýne: Ako predstavovať nové dresy na štadióne súpera | Magazín F1 - F1online.sk

Red Bull sa na predstavení lakovaní tohtoročných monopostov cítil ako medzi fanúšikmi súperov. Nemôžeme povedať, že by ho obecenstvo privítalo s otvorenou náručou, čo sklamalo aj šéfa tímu Christiana Hornera.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/188222/horner-o-akcii-v-londyne-ako-predstavovat-nove-dresy-na-stadione-supera

A ja si myslim ze by to vyzeralo velmi podobne vsade inde, okrem holandska, kde by vybucali iba Hornera.

Aj on aj Max si mozu sami za to ze su fanusikom inych timov velmi nesympaticky, kazdy z inych dovodov a podla mna primarne to vobec nie je kvoli 2021…

Max, prakticky vsetkym okolo seba ci uz fanusikom, mediam aj inym pilotom ci uz v rozhovoroch alebo na trati ukazuje pri kazdej prilezitosti prostrednik, a potom sa cuduje ze nanho ludia bucia.

Horner jeho kauza a vyjadrenia za posledne roky by boli na samostatny post.

Nenapada ma iny pilot ani sef stajne ktori sa spravuje tak polarizacne a casto arogantne, cize fakt si myslim ze to nebolo o tom “ze fanusikovia bucali na superov anglicanov” :smiley:

zas prr toto, su sporty, kde je v publiku klidek. pozrite si napr. snooker. tam sa tak raz za dve-tri hodky ozve comeon ronnie! a potom sa podriemkava dalej :slight_smile: (pritom super sport, ked sa clovek vyzna)

ale max to asi zhrnul najlepsie - nema zapotrebi, aby cestoval do londyna pred 20 tisic ludi, ktori ho vybucia len preto, ze prisiel. dva dni bych nespal, keby sa take nieco stane mne, alebo asi aj komukolvek tu na fore. ak bude chcet fia kedykolvek v buducnu spravit f1 masovku, musi to spravit v neutralnych krajinach. gb, holandsko aj taliansko ee.

saudska arabia uz dviha ruku :slight_smile:

3 Likes

Prečítaj si čo napísal rattata. Lebo píšeš tie isté blbé dôvody, čo sú v článku a s bučaním nemali nič spoločné. A potom tu píšeš o neutrálnej krajine…

RB ma predsa továreň vo VB, takze by im vlastne mali fandiť. To že sa tak nestalo, ma zjavne dôvod. Ale jasne, poďme byt politicky korektní, pričom traja hlavni protagonisti z RB hovoria kedy chcú a čo chcú…