Horner nevylučuje odchod Péreza ani nasadenie Lawsona: Dva týždne sú v F1 dlhá doba | Magazín F1 - F1online.sk

Po odchode Daniela Ricciarda a príchode Liama Lawsona sme začali hovoriť, že pre rok 2025 zostala voľná už len sedačka v tíme Sauber. Nie je to však celkom pravda. Red Bull totiž otvorene nepotvrdil, že Pérez zostane s tímom aj v roku 2025. Nepotvrdil to dokonca ani Mexičanov najväčší ochranca Christian Horner.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/173805/horner-nevylucuje-odchod-pereza-ani-nasadenie-lawsona-dva-tyzdne-su-v-f1-dlha-doba

Zaměstnancům se nelíbí, že ztratili 1 místo v PK.
Jejich smlouvy jsou hodně stavěné na bonusech za umístění. Dost jsou na Péra naštvaní.

Tlačí se na lepší jezdce než Péro.

1 Like

Sergio Perez: Sorry :joy::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

2 Likes

Co na tuhle situaci říci. Někdo zodpovědný za výchovu mladých jezdců svou práci těžce nezvládl.

Ako som písal Mali dať Lawsona do juniorky na miesto Riciarda a teraz by mali overeného mladíka na výmenu za Peréza. Takto stratili čas.

Mali Pérovi postavit rychlejsie auto :alien:

Mám podezření, že Red Bull dal možnost fanouškům z tohohle webu podílet se při řízení jejich týmu, jinak si nedovedu vysvětlit tenhle cirkus

Lawson do RB? Tak to už je solidní matlámo, patlámo.

1 Like

Stačily by zapnout Helmutovy gombíky :stuck_out_tongue:

Lawson do RB, Hadjar do Visa a za rok budou prosit Russella, aby zalepil místo po Maxovi

RB je strašny poslednu dobu maju juniorku v ktore tam maju jazdca ako je Júki Cunoda sktorym nepočitaju do RB na čo pak je tam ?? ked postupiť nemože a sam v F1 sa neudrži maly ho vymeniť pak tam maly Daniel Ricciardo ktory bohužial na to nemal na čo su im ty piloti ? any jeden tam nemal ostať a pak tu maju pereza ktory znich je najhorši Lawson uprimne mohly ho hned posadiť do RB horšie ako pererz by to určite nebolo vlasne kohokolvek mohli nasadiť a bol by na tom lepšie ako prerez Daniel na to nemal ale uprimne horši ako perez nebol ale Daniel skončil a perez tam furt je a pritom sa zlepšenie nedočkame

Perez ich stal pohar konstrukterov a zamestnanci prisli o premie.

Tak, Horner nic take nenaznacil, len vymenoval eventuality, ktorych si je snad kazdy vedomy. Ak bude Tsunoda koncit 15ty a Lawson 8-9-10, rozhodne maju v RBR nad cim v zime rozmyslat. Ale ak bude koncit na jeho urovni alebo za nim a data budu ukazovat, ze tam potencial nie je, vymenit Pereza zanho asi nebude liek

Ja bych rekl, ze tomu pomaha hodne dana redakce F1 online :wink:

kazdy den probehne nekolik jednani pred novinari, tweetu, odkazu , zpetnych rozhovoru atd … a je vzdy jen a jen na redaktorovi , ktery obsah si vybere… jakou vetu si veme jako stezejni, co nam naserviruje a jak … a kdyz pomyslim, ze krom clanku o RB tady je celkem mrtvo ( myslim diskuzi ) tak se jim ani nedivim .

To, ze to RB dela slozitejsi nez muze byt, o tom zadna … ale je jediny ?? Co takove Ferr, ktere vyhodilo Sain … Nekonecny roman s STrol mladsim , zoufaly HAM v Mer . atd … tady je nametu na clanku, ze by clovek nevedel co drive … ale netahne to tak jako rosady v RB …

tak popcorn a pojdme sledovat, cim nas dani reporteri zase potesi :slightly_smiling_face:

2 Likes

Zaujalo mě, že Ferrari vyhodilo Sainze.
Nevíš více informací?

… to byla ale doba ze Puff? :wink:

zkusim to jen jednou … treba se chytnes … Ferr mali dva jezdce a kdyz Ham rekl ano … mohli vyhodit toho druheho … toho co mas v obrazku :wink:

mohli pockat na 2026 … mohli mu zajistit Haas aniz by byla komedie o tom, zda bude ci nebude pokracovat a kde … atd … mohlo se to taky udelat jinak a to jsem mel na mysli

A oni Saize vyhodili? O tom jsem nevěděl.

Já myslel, že Sainzovi nenabídli novou smlouvu, o tom, že ho vyhodili jsem taky nevěděl

kdyz napisu , ze mu neprodlouzili smlouvu tak mi slibis, ze prestanes ze sebe delat tululu ?

co takhle prispet necim k danemu tematu o kterem clanek je nebo si precist mu post cely a napsat svuj nazor namisto hledani skulinek , kde by se projevila tvoje “genialita” …

pohodovy vecer

Asi každý myslíme něco jiného. Narážel jsem na moudra, které se tu často objevují v kontextu rozhodování managementu Red Bull F1 teamu za posledních 18 měsíců

1 Like