Hele, že jsi to ty, tak si to čtu, ale kolikrát bych to nejradši přešel
Já bych si dal taky to médium.
nemáš rád rare?
Já ho taky mám.
Já chcu guláš, s pětima knedlama, jo?
Ja sa snažím čítať všetky príspevky, ale často je to “cez bolesť”.
V minulosti som niekedy prescrolloval príspevky Kiks a občas prescrollujem spartask, lebo je to ťažoba pre oči.
Neví se nic, poslední info je, že byla suspendovaná potom, co se chtěla interně odvolat na rozhdonutí RBR a v mediích se dnes objevilo, že to chce dát k soudu včetně interní zprávy - odúvodnění RB o zamítnutí
Když už jsem dneska tak sdílný, tak se zeptám na ještě jednu nejasnost.
Za co se vlastně odsuzuje Horner?
Pokud tedy hypoteticky měl nějaký vztah s podřízenou, tak za to že ho měl, nebo že ho ukončil?
Nebo za to že měl sex po WhatsAppu?
Nebo za něco úplně jiného, mě neznámého?
Nic z toho mě nepřijde nijak závadné.
Takže?
Nezapominej ze @Bretnix je Ferrarista kabatnik co se po debaklu Vettela 2018 zhroutil do sebe a namluvil si ze za to muze Hamilton. Ted zneuziva Red Bull, ale k cemu to je, kdyz vsichni vime ze jeho srdce je navzdy rudy…jen nevim co s nim bude pristi rok
Jsem si myslel, že jsem zase nejhorší tady…
Největší problém je asi úspěch Red Bullu.
Taky mám větší sympatie k Toro Rosso, ale všem se fandit nedá. Vlastně dá i musí, ale né vše je srdeční záležitost.
A víš, že Ti za chvíli začíná plážová sezona?
De facto za nic, alespoň na úrovni toho, co je víceméně skutečně známo. Celé to v této chvíli vypadá jako nafouknutá bublina, resp. další exhibice cancel culture, které opět asistují média. Johny Depp asi novinářům nestačil a Netflix si ještě nedal dost facek za zpackaný konec House of Cards.
Ve skutečnosti Red Bull nejspíš nehasí ani tak Hornera jako mediální smršť, což ve světě, kde média začnou za týden běsnit, že Cipísek měl intimní poměr s veverkou z lesa Řáholce a ve filmu o Žižkovi nejsou černoši, ani nepřekvapí.
To všechno chápu, tak napíšu “nemám rád Redbull, protože…” a jsou důvody.
Ale za co nemít rád Hornera?
Rad bych se dozvěděl, co udělal tak špatného?
To určite nie. Aj keď sa rád dávaš do polohy zloducha, tak si dobrý a vnášaš sem určitú dynamiku aj zaujimavé fotky z tripov.
Já mám k Hornerovi zcela neutrální sympatie. Vlastně v téhle situaci mu momentálně hodně fandím a držím palce, aby tuhle prekérní situaci ustál bez ztráty kytičky.
Jen jsem zvyklý říkat o sobě pravdu, většina lidí to nedělá a já už dávno zjistil, že na to letí holky…
A vlastně i v byznysu to paradoxně funguje.
Takže nikdo z toho davu tady kteří dávají Hornera na pranýř mi neodpoví.
Asi mi taky scrollují…
Do mrtvol se nekope. Tak to nech už být.