Asi by bolo dobre spravit anketu ze kolko uzivatelov tu nevie pouzivat a rozlisovat sarkazmus a nadsazku, mozno by sme aj boli prekvapeni jak zle na tom sme
Tady jsou vubec strasne vazny a duleziti lidi.
Mam to tu rad.
A dal bys tam odpověď, jako u ankety, kdy budeš ignorovat fans Alonsa?
Ok zjavne si si ma vybral ako obet tvojich kktin, kludne pokracuj, robis vizitku sebe nie mne
Vizitku sis tu udělal anketama, který hned porušíš, brečení, jak má někdo osobní problémy, přitom tu furt řešíš ostatní a k F1 napíšeš houno😄
Nehodnotim vyjadrenia (Lewis vie byt pekny rozpravkar, ale to by sa ti malo pacit, aj ty vies vymysliet pekne pribehy ). ale vykony,
Neviem na zaklade coho hodnotis Mercedes z Zandvoortu na 4 a dokonca mozno vyssie miesto, cize ako prvu alebo druhu silu, a ked teda cisto na zaklade Russellovej Q a Hamiltove nepodium bol fail, tak sa opatovne pytam, ze ked RB bol podla rovnakeho kriteria najrychlejsi monopost v SPA, navyse lahsie predbiehanie a Max novy motor, preco nedal Max (mal pentlu, ale stale startoval vyssie nez Ham) ani len podium a to sa mu Russell tak snazil pomoct? To je vyssia kategoria failu?
Nejde mi o odpoved, ja sam to tak nehodnotim, len poukazujem na ten bulharsky meter, ktory pouzivas hehe
No vidis a ja odpovim.
Protoze se mi projev te formule libi. Libi se mi ta filozofie, kterou maji a meli i kdyz meli auto na prd. Ted je nejlepsi McLaren, ale hlavne v podani Landa. Druhej sice jezdi Max, ale lepsi formuli ma podle me Mercedes a rozdil je v jezdci. Russell dela chyby a neni silnej v zavode (vetsinou) a Hamilton casto vore kvaldu a vubec se nejevi ve forme a zajede solidne jen nekdy. Ferrari je out a prekvapuje sama sebe, jinak jezdci jsou OK.
Takhle to hodnotim ja.
Protoze nemel dostatecnou rychlostni vyhodu a Hamilton kupodivu dobre branil a Max udelal chybu. Proto. Vzdyt jsem minimalne to o Maxove chybe a te rychlostni vyhode psal ne?
Jsem si to kvuli tobe rozkliknul, mam par lidi v bloku. Moc se jima trapis. Hogr te chce jen vyprovokovat a pak se s tebou hadat. Pak vybouchnete oba. Pritom jste oba chytry kluci.
Ty ses jeste k tomu fajn povaha. Hogr je trochu slozitejsi ale mam ho celkem rad, jen nemuzu cist to jeho vecny handrkovani a vytahovani historie a vtrhavani z kontextu apod. Ale hlavne to na co poukazujes. Bere vsechno hrozne vazne. To neni nic pro me.
Tak se drz sefe.🫡
Chapem, ale ja som nehodnotil celu sezonu, ale posledne 2 VC.
Za teba bolo nepodium Hamiltona teraz fail a to urcite (pocity ti neberem ) nemal prvy ani druhy naj monopost.
A VC predtym Spa, kde RB bol podla rovnakeho kriteria z Q najlepsi, bol Max aj s novym motorom pomerne daleko od podia aj na trati, kde sa slusne predbieha a hodnotenie takehoto vykonu uz teda pozname
Takže to nebudou předjížděcí manévry, ale objížděcí.
RB by mohl vyhrát Q. 103m je hodně.
Zajímavý krok od FIA.
To neni vobec o mne, hogr tu je ten problemovy uzivatel
Ale nejdem to rozmazavat vsetko uz ajtak bolo stokrat napisane z oboch taborov
Len som ti chcel poukazat na to jak to tu ludom lezie na mozog a ze ak mas niekedy pochybnosti tak mozes byt v klude
Je to len uhol pohľadu. Určite nájdeš niekoho, kto povie. Federer vyhrával vďaka najlepšej rakete. Phelps vyhrával vďaka najlepším plavkám. Bolt vyhrával vďaka najlepším tretrám. Vďaka najlepšiemu náčiniu
športovci vynikli vysoko nad ostatných a vie o nich celý športový svet.
Potom je tá rovina fanúšikovská, kde si každý z náš ohýba realitu na svoj obraz. Niekto fandí Lewisovi, niekto Maxovi, niekto Latifimu.
Ak chceš vyrovnaný súboj, tak potom staroveké olympijske hry. Tam športovali nahatí a bolo to iba o nich.
Horší přirovnání jsi vymyslet nemohl, ale point asi chápu.
To je tak, keď nemáš čo robiť celý život, a tak si vypestuješ závislosť na jednom online fóre, kde keď ti nikto neodpisuje, tak listuješ rok staré články a snažíš sa vyvolať hádku tam, lebo bez toho sa nudíš a nevieš čo s časom.
PS: Pozdravujem alzabois z tretej dovolenky za toto leto (je to fajn, keď si není živený len p1čou materinou a nespoliehaš sa na to, že však tatko dá peniaze na život, ale makáš na sebe, aby si sa mal lepšie a zabezpečil rodinku sám).
Keď už v hlave nemáte (to si človek nevyberie, neberte to ako urážku), tak ste mali aspoň toho Puffa počúvať, že aj pri lopate sa dá dnes zarobiť na dobrý život, a potom by ste tu nemuseli sedieť 24/7, ale mali by ste lepšie veci na práci. Len nemôžete byť lenivý.
Vidím chlapci, že tie komplexy z vás striekajú priamo úmerne vonkajšej teplote. Tak príjemný zvyšok štvrtka v detskej izbe, peace.
Nič. K F1 vôbec nič. Je to len moja reakcia na tvoje osobné sr4čky Honzíku. Ako v Brne? Horúco? Pripeká na hlavičku?
To nevím, já jsem teď v Curychu