Ten škopek mě má jako urazit? Jakože tvoje logika, že mám českého herce z Hospody na avatáru, tak chlemtám pivo? Ty seš neskutečnej koumák mistře
Pozor na cévku.
Dobrá show tady. Asi moc teplo.
Jako bys to tu neznal, místní uderka se zase ukázala
Tym, ze pomaly naznacujes, ze Mercedes v Zandvoorte mohol pomyslat aj na vyhru, co v realite ani zdaleka nie je pravda (Russell bol stvry aj pre nastavenie, ktore sa mu v zavode vypomstilo a pred nim skoncili 2 odlisne timy, cize boli az 3-4 sila…), zial dokazujes ako ti Hamilton lezi v zaludku…
Ale ak na to pozeras takto a aky strasny fail to bol, ako rovnakou selektivnou optikou hodnotit, ze na predchadzajucej VC v Spa (Madarsko ani nehovorim), kde RB v Q ziskal 1 a 3 miesto (ano, aj tragicky Perez startoval z 2. miesta), cize podla Q najlepsi tim/monopost, najlepsi Max nedosiahol ani s novym motorom, ani po DSQ Russella, na trati kde sa predbiehalo lahsie, ani len podium?
12? Chtěl 14, ale ta je zabraná😛
Ani 12 mít nakonec nebude, neb mu ji bere nastupující Colapinto
Hele timure
Cancel culture uz si brusi zuby, vadi im tvoj specificky sarkazmus
Zijeme v spravnej dobe
Daj sa liecit zeleny trolle, otravny si jak ovady
Takže zitra 2x 12 v trenalu? To nejde ani ne?
Este taku nehrali aby mi zubaty honzik diktoval co mam pisat ked sam zubaty honzik ma problem sa drzate tematu
Pouzivam jeho slova a naznacuje to on sam a kupodivu s nim souhlasim.
Co se tyce SPa, nedostal takhle Max pentli za vymenu motoru?
A ano, kdyby Max startoval z prvniho mista asi by vyhral, ale nestartoval a vys byt nemohl, protoze udelal chybu proti Hamiltonovi a nemel takovou rychlostni vyhodu.
Za me je Mercedes v soucasnosti lepsi auto nez RBR.
A Hamilton? Toho miluju, bez nej bych snad ani nemel klidnej spanek.
Jen nechapu co je spatne na tom napsat, ze Hamilton zabere az v okamziku kdy ma dobry auto. Vzdyt je to pravda a je to bezne komentovana vec, jak expertama, tak to bylo bezne rozebirano i tady na foru, kdy Hamilton prohral 2022 sezonu s Russellem, kdy jeho fans presne timhle argumentovali.
To ze Hamiltona nemam rad porad neznamena, ze jsem neobjektivni.
Mam analiticke mysleni a nestranim nikomu. Leda ze by ne.
No tak to sem v loji. Co jsem zase proved? Nekoho jsem urazil?
To me mrzi a moc se omlouvam. Jen mi prosim napis koho a cim. Ze bych si to zapsal a ve vhodny okamzik to zopakoval.