Horner: Max sa už zmieril s tým, že dominancia sa skončila | Magazín F1 - F1online.sk

Jjj

Ten škopek mě má jako urazit? Jakože tvoje logika, že mám českého herce z Hospody na avatáru, tak chlemtám pivo? Ty seš neskutečnej koumák mistře :open_mouth:

6 Likes

Pozor na cévku.

alzak-smile

4 Likes

.

Dobrá show tady. :grin: Asi moc teplo.

Jako bys to tu neznal, místní uderka se zase ukázala :grinning:

Tym, ze pomaly naznacujes, ze Mercedes v Zandvoorte mohol pomyslat aj na vyhru, co v realite ani zdaleka nie je pravda (Russell bol stvry aj pre nastavenie, ktore sa mu v zavode vypomstilo a pred nim skoncili 2 odlisne timy, cize boli az 3-4 sila…), zial dokazujes ako ti Hamilton lezi v zaludku…

Ale ak na to pozeras takto a aky strasny fail to bol, ako rovnakou selektivnou optikou hodnotit, ze na predchadzajucej VC v Spa (Madarsko ani nehovorim), kde RB v Q ziskal 1 a 3 miesto (ano, aj tragicky Perez startoval z 2. miesta), cize podla Q najlepsi tim/monopost, najlepsi Max nedosiahol ani s novym motorom, ani po DSQ Russella, na trati kde sa predbiehalo lahsie, ani len podium?

1 Like

Number 12. Budoucí champ.

12? Chtěl 14, ale ta je zabraná😛

Ani 12 mít nakonec nebude, neb mu ji bere nastupující Colapinto :smile:

Hele timure

Cancel culture uz si brusi zuby, vadi im tvoj specificky sarkazmus :smile:

Zijeme v spravnej dobe

Daj sa liecit zeleny trolle, otravny si jak ovady

2 Likes

Už budou ty příspěvky k F1 nebo furt osobní problémy tu budeš blejt?

Takže zitra 2x 12 v trenalu? To nejde ani ne?:smile:

Este taku nehrali aby mi zubaty honzik diktoval co mam pisat ked sam zubaty honzik ma problem sa drzate tematu :smile:

2 Likes

Pouzivam jeho slova a naznacuje to on sam a kupodivu s nim souhlasim.

Co se tyce SPa, nedostal takhle Max pentli za vymenu motoru?

A ano, kdyby Max startoval z prvniho mista asi by vyhral, ale nestartoval a vys byt nemohl, protoze udelal chybu proti Hamiltonovi a nemel takovou rychlostni vyhodu.

Za me je Mercedes v soucasnosti lepsi auto nez RBR.

A Hamilton? Toho miluju, bez nej bych snad ani nemel klidnej spanek. :rofl:

Jen nechapu co je spatne na tom napsat, ze Hamilton zabere az v okamziku kdy ma dobry auto. Vzdyt je to pravda a je to bezne komentovana vec, jak expertama, tak to bylo bezne rozebirano i tady na foru, kdy Hamilton prohral 2022 sezonu s Russellem, kdy jeho fans presne timhle argumentovali.

To ze Hamiltona nemam rad porad neznamena, ze jsem neobjektivni. :wink:

Mam analiticke mysleni a nestranim nikomu. Leda ze by ne. :rofl::wink:

1 Like

No tak to sem v loji. Co jsem zase proved? Nekoho jsem urazil? :grin:

To me mrzi a moc se omlouvam. Jen mi prosim napis koho a cim. Ze bych si to zapsal a ve vhodny okamzik to zopakoval. :grinning::rofl:

3 Likes