Každý ví, že je potřeba mít dobré auto, aby člověk mohl být úspěšný.
Já tu kult o nejlepším jezdci vesmíru, který by vyhrál v Haasu, na koloběžce, potažmo pěšky nevytvořil.
A že na to někdo poukáže a vysmívá se tomu? To je asi takovej bumerang.
Samozrejme o tom jsem psal , fans RB budou fandit Ver , fans Alo jemu , fans Ham jemu atd … to je v poradku a tak to ma byt … jen mi prijde usmevne , ze nekdy dane "fandeni " si nevidi na spicku nosu paklize jde o kritiku jinych , mene oblibenych jezdcu …
Je docela skoda , ze nejhlasitejsi jsou pouze fans Alo , Ham , Maxe , Lec a Nor ( ty jo ted se nekdo urcite ozve , ze jsem na nej zapomel ) a zbytek je tak nejak ticho… byla by vetsi sranda
Tak napsane jsem to videl jednou , a uz jen fakt , ze to Hellhogr musel printscreenovat je videt , jak mu to lezelo v zaludku … ale to je cajk , tak to ma byt … sranda a zabava je vse co od toho ocekavame
Dobra práca jeden príspevok a tunajším malinovkárom hneď tečú nervy
len tak ďalej
Mně to v žaludku neleží, to je jen ukázka toho, jak se tu z Maxe dělal a dělá bůh
Vždycky je to kombinace x faktorů, ale nemít v F1 monopost, který se dá chytit v top 5 na závod znamená, že jezdci se můžou potentovat a nebudou končit vysoko, tak to je, a tak to bylo. Samozřejmě, v F1 byli jezdci, kteří dělali rozdíl, ale stejně potřebovali techniku, která jim umožnila se k tomu dostat
Nemuzu si pomoci a i kdyz vas kluci mam rad , vadi mi jak neustale prekrucujete to co kdy rekl ci napsal ,vzdy tam date nejake slovicko vety navic , aby to vypadalo vice dramaticky .
PUFF napsal, ze se tady psalo , ze Max je nejlepsi jezdec ve vesmiru, vyhral by na kolobezce pesky atd …a pritom jedine co jsem zde videl byl printscreen 8 mesicu stary ( predpokladam ze Jan 20 je Leden) kde bylo jen ze by vyhral v HAASU. - mimochodem me to taky pobavilo
Ty rikas , ze ti nic v zaludku nelezi a pak postnes neco co je tak stare, ze to je az usmevne, ze si to pamatujes a pritom ti to “nelezi” v zaludku .
Chapu, ze se vse psalo s nadsazkou a humorem … ale proc kdyz vy neco “prestrelite” tak je to preci sranda a kdyz nekdo neco napise tak je hned ohen na strese ? …
je to "jen " forum, ktere slouzi k zabave a odreagovani … uz i tak se tady pisou nekdy velice velice usmevne komentare , neni prece potreba je za kazdou cenu vylepsovat .
Nic uz se tesim na dalsi clanek ( kecam … na chat pod nim)
Cetl si vubec ty prispevky , nebo si chtel byt zajimavy za kazdou cenu a tak si vyplivl prvni "genialni " myslenku co te dnes napadla a hned ji postnul ?
Jako nutno rict, ze na to jak pomerne nekonfliktne pises tu dostavas hroznou bidu.
Zvyklej z domova
Max skončil jasne druhý v kvalde,druhý v preteku ale má až tretie najrýchlejšie auto to nevymyslíš,to je náš Henry…
ak nieje dominantné auto,tak aj z Maxa je len obyčajný smrteľník…
Je tak to mame stejne.
Jelikoz se na hotelu nudim …a mam dnes za sebou vyzivny den v praci , dovolim si odpovedet i tobe
Zkusim to pomalu … Henry myslel 3ti nejrychlejsi monopost tim, ze dnes se povazuje MCL za nejlepsi auto, RB druhy … atd . a jelikoz za MCL jezdi s dvemi auty … tudiz Max ma treti nejrychlejsi monopost …
poslal bych i power point , kdyby to pomohlo … ale na to jsem uz dost KO …
"co se tyka Maxe jako smrtelnika ? . samozrejme … da se rici, ze vsichni vime kdo jsou v poli z 20ti jezdcu rozdilovy jedci a jaky monopost je lepsi a jaky horsi … kombinace obou = uspech / neuspech
pohodovy vecer
Tak ja ti nevim Pepku a jaky ze to mel auto? Nejlepsi? A jaky mel Noris? Prvni v kvalde, prvni v zavode.
A jaky mel Hamilton, 12 v kvalde a jaky Russell ctvrtej v kvalde. Povidej ty logiku? A co Piastri ten mel jaky a takovej Checo ten mel onaky?
Hele Pepku, ze to vubec jezdej ne? Nebo kterej pilot vytahne z auta vic a kterej min? Podle vysledku teda nebude? A podle ceho to teda bude?
Hosi vy se neomrzite.
Chlape ty budes dobrak. To bych chtel umet. Kdyz ja mam tendenci si z takovejch lidi delat srandu. No lepsi nebudu. Jeste ze fandim Maxovi.
Exactly
RB sa nám rozpadá…Už aj Maxo pochopil že v RB to nemá budúcnosť. A aj tunajši RB fanatici akosi poodpadávali. Dufam, že o ten titul príde a najlepšie nejakym kontroverzným spôsobom. Noris ideš.
naozaj? doteraz sa to bralo tak,že teamové autá sa rátali za jedno…pred časom jazdil aj Perez v najrýchlejšom monoposte spolu s Maxom…teraz už to treba deliť,to nevymyslíš,to ste vy malinovkári ako vždy na smiech…dúfam,že som to napísal zrozumiteľne a ak nie,tak ti to nakreslím aby si to pri svojej mozgovej kapacite pochopil…
jasné,Max by vyhral aj v Haase vy odmietate pochopiť,že pilot je dobrý len v dobrom aute a z Maxíka ste si urobili modlu…minulý rok bol Max prakticky neporaziteľný ale stačilo aby team netrafil nastavenia a už sa v Singapure trápil…