Horner: Keď zasvieti semafor, máte ísť… | Magazín F1 - F1online.sk

So Sergiom Pérezom to v posledných mesiacoch ide od desiatich k piatim. V katarskom šprinte sme v jeho podaní videli jeden z najhorších výkonov v kariére, keď obsadil úplne poslednú 20. priečku. V šprinte spravil aj jednu školácku chybu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/181449/horner-ked-zasvieti-semafor-mate-ist-2

*Máme veľký priestor na zlepšenie, Tak s tymto musi kazdy suhlasit . Horsie ako 20. miesto to byt memoze.

Nevím jak kdo, ale já ten článek vidím hned třikrát. Možná to Horner takhle opakuje, aby to pochopil i Pérez…

1 Like

V rozhovore pre F1 TV dokonca vyhlásil, že hlavným cieľom bolo “byť čo najviac pozadu” , aby mal pred sebou voľnú trať.

———-

To jen potvrzuje fakt, ze cilem je koncit co nejvice vzadu, jen Pereze uz ta hra nebavi, tohle bylo okate a zbytecne, ale aspon vime jak se veci maji.

perez skrata už sa dal na komediu che prekonať velikanov ako je napriklad Mr. Bean čiže zavode by mohol robiť prank na mechanikov nebo rovno na pilotov tak odštartovať o pačnim smerom by bolo idealne Ted važne už to nieje srandovne už je to len trapne perez očividne na to nema ved je posledny a to ma pri najhoršom 4 najlepšie auto kde by skončil keby mal sauber 5-6 kôl by inkasoval ?

To je tak, keď v druhom Redbulle sedí spací pytel. Chrápanie na boxovej uličke pri štarte, to sa len tak nevidí. To už ho aj ten Colapinďo predbehol. Za hodku aj dačo je kvalifikácia na Katar - hlavné preteky. Stavím svoje trenky, že sa nedostane ani do Q2

Som zvedavý ako mu tie data pomozu dnes v kvalde a zajtra v pretekoch. :wink:

1 Like

Že bude v top 10 na sto percent :+1:

Budes se hodne divit kdyz to kridlo uvidis na aute Verstappena? :sweat_smile:

Horner nestazuj sa vďaka vám jazdí Perez tak si ho užite do sýtosti

To co predvadi Per uz neni ani k smichu. … to uz mi radeji vratte Mazepina. Protoze vetsi vysmech motorsportu , nez setrvani Per byt nemuze…

1 Like

aspon na to idu z rozumom…uz teraz testuju na bud. rok. Na co veterny tunel ked si veci otestuju priamo v pretekoch!

1 Like

Aspon nekdo tady vnima realitu, ostatni se bezte stydet za to nepouzivani hlav.

1 Like