Stále veríš Danielovi ? Za mňa už na to dávno nemá pre RB by bola lepšia voľba Sainz či aj taký Piastri ale toho by Brown nepustil kvôli komplexom voči RB. Radšej by som fakt dal Lawsona namiesto Daniela a v RB to nejak dobačovať s Perezom.
Neviem. Skor nie ako ano, ale ci slaby Perez alebo Ricciardo je asi jedno a za ten poku vidiet to a aspon nieco skusit zmenit by to stalo. Zaroven by sme videli aj Pereza v inom aute ako na tom bude.
V F1 ziadna zmluva nie je nerozviazatelna.
Ten tam od buduceho roka asi bude, netreba sa zas uponahlat, radsej nech si prejde testami atd a nebude na nom taky tlak.
Horner a Checo su obaja majstri v udrzani neudrzatelnej pozicie.
Po Belgicku by som toho mexického zdochnutého medveďa vykopol, na druhú zdochlinu Ricciarda by som radšej ani nepomyslel a nainštaloval zatiaľ miesto Peréza, Tsunodu. Potom od nového roka by som rýchlo podpísal Sainza
Ta 100bodova klauzula je nezmysel. Kebyze Max prvych 14pretekov (Belgicke Spa je c. 14) vyhra a Perez je vzdy druhy, tak by stracal minimalne 112bodov (+ sprintove preteky, + najrychlejsie kola zavodu).
Ale vymenit ho za ineho jazdca nie je zly napad, aj ked Max to vybojuje aj sam ak sa zacnu bit Ferrari, Mclareny a Mercedesy o popredne priecky a Max bude do konca sezony na podiu.