Horner chce žalovať De Telegraaf. Na obvinenia však už reaguje aj Ford | Magazín F1 - F1online.sk

Svet Christiana Hornera sa opäť točí rýchlejšie, než by si želal. Obvinenia sa kopia a tlak na jeho odstúpenie sa zvyšuje. Šéf Red Bullu sa však nemieni len brániť a zahájil protiútok. Podľa nemeckých zdrojov chce žalovať holandský denník, ktorý zverejnil detaily údajného sexuálneho obťažovania.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/142661/horner-chce-zalovat-de-telegraaf-na-obvinenia-vsak-uz-reaguje-aj-ford

Ake moderne , nie je vinny ten , ktory spacha nejaky priestupok , alebo tresny cin , treba zazalovat a potrestat toho , kto to zverejni.

A ty víš, že to Horner udělal?

Že to Hornerovi trvá to zažalování, když s tím De Telegraaf chodí od začátku roku

2 Likes

ty este ani nevies ake su obvinenia, vsetko je v pozicii JPP, ale uz vies, ze horner je vinny, spachal priestupok, treba mu dat trest smrti minimalne, alebo aj jeho rodine 3 generacie pred a po. Skvele…

Trochu odbočím. Neviete niekto poradiť pls. kde by sa dal pozrieť zajtrajší NASCAR Daytona? Nedarí sa mi to nikde nájsť. Nejako ma to chytilo. Asi absťák :grinning:
Dík

Neříkal že bude žalovat týmy jak se objevilo tehdy první info že RedBull překročil rozpočtový strop? Už je to tady nebo … :smile:

Ale jinak samozřejmě, pokud to nejsou pravdivé informace šup tam se žalobou. Čím více bude žalob, tím více se dozvíme, a tím více se v tom bude rýpat :smiley:

2 Likes

Aké moderné vedieť totálne :poop: ale už mať na vec spravený svoj ( úplne nepodstatný ) názor a vynášať rozsudky na internete. Takíto ľudia ako ty znižujú výrazne kredit tejto spoločnosti

3 Likes

Jo na tu žalobu skrz cost cap furt čekám :grinning:

2 Likes

Ten costcap, ak si správne spomínam, porušili do veľkej miery vďaka tomu, že sa tradične menili pravidlá v strede sezóny. Hlavne s obľubou sebe vlastnou zabúdate, že neboli sami

2 Likes

Toto je dalsia z vecii, ktora mi na tom vobec nesedi. Ako 650tis mala ta dotknuta odmietnut, ale s Hornerovou rezignaciou by uz bola vseobecna spokojnost a vsetko ututlnane? Ide snad o nejaku velmi vysoko postavenu a velmi dobre zarabajucu damu a toto ma byt pomsta a nebude klud pokial Horner neutrzi nejaku skodu…

Aké moderné nemať ani len svoj vlastný názor, ale zato úplne mino témy osočovať ostatných diskutujúcich za ten ich. A ešte napísať, že znižujú kredit spoločnosti. Aká irónia :laughing:

2 Likes

Možná ji jde hlavně o spravedlnost, kde má pocit že dotyčný má nést následky svého konání i jinak než finančně :man_shrugging:

1 Like

tu su streamy

3 Likes

jj, ne všichni fungují: ok dej mi prachy a budu držet hubu a je mi to jedno

1 Like

Zakrič na rodičov, nech ti dajú naspäť dudlík do pusy. Mať názor k niečomu, čomu nerozumieš je nebezpečné. Malé deti majú názor, že strčiť prsty do zásuvky je zábava. Ale ten názor nie je založený na ničom relevantnom a je nesprávny.

2 Likes

Dík :+1:1515151515

Je to mozne, ze ide o nejake osobne zadostucinenie sporavodlivosti. Nezapada mi do toho ten udajny hornerov navrh na drzhubne ked uz je to defacto vec verejna, teda minimalne v najvyssich kruhoch RB a LM.
Neviem si predstavit o co ide ked mu udajne aj jeho kamarat sam Bernie Ecclestone radil radsej zbalit fidlatka a zamiest to pod koberec. Na druhej strane fakt, ze Horner sa rozhodol o svoju poziciu bojovat naznacuje, ze minimalne v jeho ociach je to urdrzatelne. Predpokladam, ze hlupak nie je.

Moj tip je, ze tam praskol nejaky osobny vztah (specialne ze sa teda jedna o dlhodobu zalezitost) a do toho sa vmiesala firemna politika. Ide o to ako sa to vyriesi interne a ako sa to poda. Hornerova strana bude tvrdit, ze to je cisto sukromna zalezitost a na firmu a pracovne prostredie to nema vyplyv a protistrana bude tvrdit opak (mozno z pomsty, mozno z pocitu spravodlivosti) a opozicia v korporate sa bude snazit kauzu co najviac nafuknut aby to Horner neustal.

Před chvíli jsem dal vedle upozornění na … Netušil jsem, zájem pod tímto článkem, tak se s prominutím zopáknu.
obrazek

1 Like

to Ecclestone poprel

1 Like