Horner chce mať Ricciarda ako ambasádora. Žartuje dokonca o jeho ďalšom návrate | Magazín F1 - F1online.sk

Daniel Ricciardo sa potichu a osamotene rozlúčil s kariérou vo Formule 1. Teda lepšie povedané, Red Bull sa s ním ani nerozlúčil. Bolo to krátke tlačové stanovisko tímu VCARB bez vyjadrenia samotného pilota, ktoré urobilo smutnú a symbolickú bodku za dlhou a úspešnou kariérou austrálskeho pretekára. Toho vraj, hoci to znie neuveriteľne, Red Bull stále chce.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/173838/horner-chce-mat-ricciarda-ako-ambasadora-zartuje-dokonca-o-jeho-dalsom-navrate

uz mu hlavne nikdo nedavajte dalsiu sancu. mal peknu karieru, do konca zivota to bude ten, co porazil vettela a po dlhej dobe vyhral s mclarenom. z toho moze ako ambasador tazit uplne krasne, drzim mu v tom vsetky palce, nech ma novu karieru napr ako jackie stewart, ale ako jazdec je uz davno za vodou.

2 Likes

Spíš jako Coulthard. Málo platné, vyjmenované úspěchy se s úspěchy sira Jackieho nedají srovnávat ani hodně vzdáleně.

1 Like

Ja si myslim, ze si tretiu sancu zasluzi, ved to predsa nemohol zabudnut.

Haha mohlo by sa spravit nejake “allstar” podujatie zo vsetkych odidencov - ricci, mick schumacher, latiffi, mazespin, atd

To by som si pozrel

si pozri lemans…

4 Likes

good one :grin:

15151511

Nechtěl bys dělat mluvčího Ficovi? Ty jokes, který nejsou vtipný by alespoň zakryly ten rozpad SK

hovori niekto, kto roznasa babisove koblihy v panamere?

3 Likes

Tohle si poslechni. Udělej mi z toho výtah, o čem mluví. :rofl::rofl:

1 Like

dobry standup… koho napodobnuje?

Bohužel nikoho.

To měl byt další pokus o vtip nebo?

ja neviem, minule si sa tym chvalil…

Co je minule? Kde jsem psal něco o rozvážení koblih od Andreje?

jackie je samozrejme jazdecky ina liga vo svojej dobe, ale podla mna budu mat druhu karieru velmi podobnu. jackie je teraz stale marketingovo aktivny, chodi po padocku so sponzormi, rozprava im zazitky, dotiahol heineken do f1, neviem ci nema prsty aj v rolexe. a dufam ze si financne vynahradil to, ze zavodil v ere, kde sa jazdilo za “panbo zaplac”.

ak sa bude rici vediet obracat, tak za par rokov zarobi niekolko krat viac ako marketingovy nastroj, nez ako jazdec. talent na to ma asi najvacsi z aktualnych jazdcov.

Nechci, aby to vyznělo nějak špatně, ale nejsem si ani jistá, jestli Ricciardo má na kariéru typu Coultharda. On se kromě všeobjímajících úsměvů myslím nijak neprofiloval. Jackie byl úplně jiná liga nejen jako pilot, ale i osobnostně, ve své době byl hodně viditelný např. z hlediska bezpečnosti. Ale nechám se překvapit, třeba Danielovi křivdím.

2 Likes

Moc hezky jsi začala ten Tvůj post…

Taky se to musím naučit, páč mám dojem, že jsem tady často špatně pochopený.

Ve skutečnosti jsem pozitivní optimista a lidumil :slightly_smiling_face:.

2 Likes

A já si myslím, že jsi chápaný přesně tak, jak si přeješ být :smile: .

1 Like

Umírá to tady, lidé už rezignovali na své sny.

Připomíná mě to ty šedé osůbky z reklamy Ridleyho Scotta :smiley:.

“Vytvořili jsme, poprvé v historii dokonalou ideologii, kde každý pracovník může vzkvétat, a být ochráněn před škodlivými a zbytečnými vlivy rozmanitosti.”

1 Like