Horner bráni Péreza: Pokiaľ viem, náš náskok sme navýšili | Magazín F1 - F1online.sk

Sergio Pérez má pre svoje výkony mnohých odporcov a kritikov, ale stojí za ním ten najdôležitejší človek, ktorý rozhoduje o jeho budúcnosti. Christian Horner bránil svojho jazdca aj po pretekoch v Španielsku.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/160216/horner-brani-pereza-pokial-viem-nas-naskok-sme-navysili

Tak to je hustý. :grin:

2 Likes

Náskok v delulu navýšili určitě

Myslel jsem, ze nejvic mimo jsou Toto Wolf, Mattia Binotto a Claire Williams, a hle tady mame teprve snilka. Je videt ze jeho pozice opravdu posilila. Ale ze to bude mit takovej dopad na jeho soudnost, to jsem necekal.
No tak budik zvoni, ale Christian ho zatim neslysi. Pockame.

A ne Christiane, Checo nebyl skvelej. Jen souperovic auta, nebo teamy byli horsi. Srovnatelne blbe jezdil jen Hamilton a i ten jen proto, ze spinkal. Ale zde se, ze se uz vzbudil.

Tak celkově se tam nějak zvyšuje napětí. :smiley:

1 Like

Čo by dal niekto za takúto podporu od šéfa bez ohľadu na úspech

Perez na Hornera musí něco vědět, jinak to není možné.

Pre Pereza bolo 8 miesto fakt maximum co mohol realne ziskat.

Malo skuseneho Gaslyho z ich akademie vyrazit po pol sezone a s takymito recami tolerovat tak dlho Pereza, to je smutnucke.
Money talks…

1 Like

Souhlas, za mě jsou Perezovy výkony naprosto skvělé.

Ze su v tom peniaze tvrdia media. Ja v tom vidim poucenie. Skusili troch, nestihali Verstappenovi, striedali ich, mysleli, ze ten druhy pilot je proste slaby. Nakoniec im doplo, ze tazko najdu niekoho, kto bude Verstappenovi stihat, presnejsie povedane sekundovat, tak prestali vymyslat a uspokojili sa s Perezom. Uspokojili sa s malom? Asi ano, spatne si skor mohli radsej nechat Gaslyho ci Albona, ale uz sa stalo. Ale je lepsie zobrat teraz ineho, co si bude ktovieako dlho zvykat na auto a team, potom bude prechadzat fazou ze na Verstappena nema lebo ten je lepsi a RBR ho preferuje a bude rok-dva kopit hlupe chyby lebo sa prehnane snazi ho dohnat? A pocuvat Markove kecy ako je Verstappen skratka lepsi? Perez uz ma tieto fazy za sebou tak Horner s Markom presli z politiky tlacenia na vykony a doje*avania na povzbudzovanie a support. Jasne, ze tam hra rolu aj trh pre plechovky v istych regionoch a sponzorske peniaze, ale aktualne je pre nich vyhodnejsie skusit Pereza motivovat ako ho nahradit. Dal by som mu vsak maximalne tuto, maximalne buducu sezonu, nie dve.

Neviem aku paku ma Checo na Hornera, ale zatial to ide…

Stále se bavíme o nesprávných výměnách jezdců v RB. Táhne se to už dobrých pět roků a žádné zlepšení se nekoná.
Pročpak? Netáhne náhodou RB za špatný konec a zbytečně čaruje s jezdci místo toho, aby vyhodili Helmuta a nahradili ho někým kdo nebude mít od jezdců provize, ale bude placený Red Bullem?

1 Like