Ze su v tom peniaze tvrdia media. Ja v tom vidim poucenie. Skusili troch, nestihali Verstappenovi, striedali ich, mysleli, ze ten druhy pilot je proste slaby. Nakoniec im doplo, ze tazko najdu niekoho, kto bude Verstappenovi stihat, presnejsie povedane sekundovat, tak prestali vymyslat a uspokojili sa s Perezom. Uspokojili sa s malom? Asi ano, spatne si skor mohli radsej nechat Gaslyho ci Albona, ale uz sa stalo. Ale je lepsie zobrat teraz ineho, co si bude ktovieako dlho zvykat na auto a team, potom bude prechadzat fazou ze na Verstappena nema lebo ten je lepsi a RBR ho preferuje a bude rok-dva kopit hlupe chyby lebo sa prehnane snazi ho dohnat? A pocuvat Markove kecy ako je Verstappen skratka lepsi? Perez uz ma tieto fazy za sebou tak Horner s Markom presli z politiky tlacenia na vykony a doje*avania na povzbudzovanie a support. Jasne, ze tam hra rolu aj trh pre plechovky v istych regionoch a sponzorske peniaze, ale aktualne je pre nich vyhodnejsie skusit Pereza motivovat ako ho nahradit. Dal by som mu vsak maximalne tuto, maximalne buducu sezonu, nie dve.