Jj, plnoletos a 16:1 poměr
Zatím ještě nikdo nepodal oficiální placený protest, tak proč by se FIA ukvapovala?
S dvojitými difuzory to bylo podobné. Nevím přesně, ale tehdy se myslím začaly oficiálně řešit až po prvním závodě.
Mimochodem se teď o Hvar opírají 5,5 metrové vlny.

S tou nerezovou oceli se mi to moc nezdá, protože takové materiály předávají teplo až o 40% než běžná ocel. Tady vidím spíše problém v tom, že by se motor spíše přehříval protože by byl problém ho uchladit.
Mimochodem tohle ukazuje spíše na Ferrari, které se netají ocelovou hlavou.
Ještě se musím podívat co je ta austenitická ocel. Nic mi to neříká.
Pokud by se jednalo o malý vak u spalovací komory, tak to by byla jiná. S něčím podobným se už laborovalo. Ale mělo to fungovat v éře neveřejného trestu Ferrari jako rezervoár paliva.
V současném případě by takový systém fungoval spíše jako expanzní nádrž, která by kompresní poměr spíše snižovala.
Účelně vytvořený kanálek na zvýšení kompresního tlaku? To je ještě lepší, tak to se nedivím že se tomu novému senzoru brání zuby nehty, podvod.
No jestli je tohle pravda, tak to je hodně temná šedá zóna. 
Ale kdoví jak vlastně je.
To se může dělat.
Větším prostorem se tlak nezvýší, ale sníží.
Můžu se zeptat na zdroj?
letos je plno zatial len tvojich kecov. 16 dodrzuju vsetci.
Nevím, asi Amus…
Ale nevím… Viděl jsem, poslal jsem.
Z tebe je regulérní Masi s prvky Hornera …
Ten kdo tohle napsal musel být někým hodně napálený. Je to jako by lidem tvrdil, že bez Covidu zemřou.
Ferdo, už běž spát, je toho na tebe hodně
Je to rozhodne zaujímavé riešenie s tým uzatvárateľným kanálikom do ďalšej komory s objemom 1 cm3. To sa tu doteraz myslím nespomínalo. Pri statických testoch otvorený, počas prevádzky vplyvom teploty uzavretý.
ale ako sa to skusa pri izbovej teplote ked normalnym f1 motorom (aspon to tvrdil Ferda) za studena neotocia. teoria o nejakom kanaliku mi pride uplne trapna.
Zkus se zeptat AI. Určitě Ti mé tvrzení potvrdí.
ja ti verim pretoze to dava zmysel. blok je z hlinika a piesty su z ocele.