Jednou za půlrok se odhodlám tady napsat něco k F1 s tím, že někdo přidá něco smysluplného, co mě obohatí… a nic, žádná reakce.
Tady vážně nikdo nic nevymyslí, jen se tupě opisují bulvární výplody jiných podobně zaostalých.
Chjo
Jednou za půlrok se odhodlám tady napsat něco k F1 s tím, že někdo přidá něco smysluplného, co mě obohatí… a nic, žádná reakce.
Tady vážně nikdo nic nevymyslí, jen se tupě opisují bulvární výplody jiných podobně zaostalých.
Chjo
Vím, že podobný systém Honda a Mitsubishi
(Micubiši) jak by napsali mnozí zdejší jazykoznalci, ale v závodním režimu je to myslím pouze doména Audi.
tak proč bychom měli reagovat na tvoje zaostalé výplody, které jen tupě kopíruješ? A s tou nádrží předpokládám, že to byl vtip a nemyslel si to vážně.
Momentálně ještě nejsou motorové pravidla alespoň oficiálně pevně určené.
Zdá se, že FIA čeká na první testy a teprve po nich bude docházet u postupným upřesňováním pravidel.
Množství paliva a jakého, poměr výkonu mezi spalovákem a kyselinami a možná změnou maximálních otáček spalováku.
Holt FIA se pustila do něčeho co je pro ni velká neznámá, ale už teď se ví, že že jejích výmysl bude potřebovat velkou spoustu aktualizací a záplat, jakoby celý systém vymýšleli ajťáci.
Ale jsou, protože k 1. 1. 2026 musejí výrobci dodat homologaci v takové podobě, v jaké ten motoru bude v celém motorovém období na dané pravidla
Základ pravidel samozřejmě napsaný je, ale FIA sama přiznává, že se nejedná o finální verzi a v případě potřeby se požadované poměry, spalovák-kyseliny 50/50 můžou podle potřeby měnit.
Tak takovou potřebu můžou vysvětlovat výrobcům motorů no
Všemu bych rozuměl, hodně se toho dá upravit za pochodu, ale nádrž je součástí monokoku, ten se navrhuje jako první a je dost zásadní, jestli bude mít 90 l, nebo třeba 110…
V těchto místech většinou není místo ani pro dodatečnou izolační bužírku na potrubí a tady laborují s desítkami litrů prostoru?
Chudáci kluci s tužkou…
Říkám pořád že je lepší být tupý a živit se boucháním kladivem, točením volantem, nebo mícháním jíšky
Já Ti rozumím, možná je v místě pro pytel na palivo už předem určené trochu více místa, než by se skutečně potřebovalo.
Dnes už není doba konstruktérů na takové úrovní, aby se konstruktér sám rozhodl jak vůz postavit, ale jak ho musí postavit.
Tak to dopadá, když někdo nařizuje EKA, ale ještě sám neví jakou ekologickou katastrofu způsobí.
Nikdo neví co bude příští rok, jestli bude dominovat Mercedes, tak Maxe ani nebudou chtít a postaví si budoucnost na Kimim daleko dříve
Vychovat si vlastního krále se cení mnohem více, než si nějakého koupit. Taky to vyjde mnohem lacněji.
Z druhé strany si třeba Ferrari žádnou hvězdu nevychovalo ještě nikdy. Elitu si pouze kupují.
Co? Však jsem si koupil triko M4x Verst4ppen.
Kdyby jen triko, no nic, budeš muset začít fandit Red Bullu s takovou
Russella si posílal k vodě, no teď tě slavnostně potáhne k titulu, i když neúspěšně
Jestli myslíš, že by bojoval příští rok s Astonem, tak Russell bude v pohodě.
Když se spokojí s umístěním až za Alonsem, tak jo
Dokaz toho, ze pre Wolffa bol Max opat priorita a opat az ked sa mu ho definitivne nepodarilo ziskat, tak sa prioritou stal Russell s Antonellim.