Toto vymeni dodavky za Verstappena.
A co budou dělat s dodávkama? Místo F1 bude RBR dělat stěhovací službu?
Zandvoort pá prý drobné technické potíže.
budu ti stahovat horucku z toho ako bude aston vyhravat.
Jak Crawford:
“Pracoval jsem na voze pro rok 2026 a došlo k velkému vývoji, a to jak v oblasti motoru, tak podvozku.”
“Bylo fascinující sledovat pokrok, kterého jsme dosáhli na základě dat z aerodynamického tunelu a práce s Hondou.”
No vidíte. Lidi si stěžovali na slabý zvuk a tak se vymyslelo, že motor pojede na plný pecky pořád
Jako, jak jinak? To je snad jasný že motory budou vytočené každou chvilku právě pro baterii
A přišla s tím Honda ještě k tomu
Taky doufáme…
Tentokrát snad ne, Honda snad bude konkurovat, a Ferrari taky.
Ferrari bylo více než dobré. Neříkám, že 2014, ale potom jednu chvíli bylo i lepší.
No, to mělo ale známý nečistý i když neveřejný důvod
Tak už je mi to konečně jasné, oni totiž ještě stále neurčili napevno, jaký bude limit paliva na závod…
Páč těch dříve představených 70 kg v kombinaci se syntetikou, která má nižší energetickou hustotu by rozhodně neumožňovalo používat motor jako generátor.
Jen mi není jasné, jak si poradili konstruktéři s uložením nádrže, když neví jak velká bude.
Pokud FIA neupraví alespoň trochu pravidla, tak skutečně od příštího roku zažijeme v F1 závody elektrocentrál.
Ale tenhle systém není kvůli Hondě jak píše @HellHogr , ale kvůli nalákaní Audi, která systém elektrocentrály použila už na Dakaru.
Tak ale nezapomeň, že během 2014 přešli pár inženýrů Mercedesu pod 3 stranu, která pomáhala Ferrari s hybridním motorem, ta spolupráce skončila v polovině 2016, kdy se zaměstnanci Mercedesu vrátili do AMG skupiny pro F1
Používať benzín k nabíjaniu batérie, ktorá poháňa monopost?
Len to nehovorte zeleným bláznom v európskej únii, lebo začnú do elektromobilov montovať nádrže a spaľováky, aby sa potom jazdilo na krásnu čistú elektriku bez emisií.
Elektrifikace vrátila Hondu do F1 pro 26, nedávno tu dával vyjádření Situs. Ano, nalákalo to i Audi, ale Honda jasně řekla, že pokud by se F1 vrátila k V8 s původním rozložení, tak by odešli, a že je pro ně elektrifikace klíčová, jinak nebudou v F1