Honda vylúčila núdzovú pomoc Red Bullu | Magazín F1 - F1online.sk

RedBull jsou hrdinové, že budou vyrábět vlastní motory. U ostatních týmů se totiž motory vyskytují.

Motorárna byla Didiho snem.
Trochu se obávám, že tento sen, nádherný sen je dědicům poněkud na obtíž.
Ono největší problém bývá v tom, že děti většinou mají své vlastní sny a ty tátové, nebo mamínkovské bývají spíše na obtíž, protože už od útlého dětství na vlastní kůži poznávali jak málo času zbývalo rodičům na vlastní děti.

Ved su. Nie je vela stajni, ktore si vyrabaju, alebo vyrabali motory vo vlastnej rezii.

Čemu konkrétně nerozumíš?
Lapování, pokovování materiálu, zhutnění materiálu, slitinám, litinám, kování, tlakovému lisování, kalení, nebo čemukoliv jinému?
Pokud budu schopen, rád vysvětlím, případně se k nějakému metalurgické záhadě dopídit společným usílím.
Stačí podat podnět čemu nerozumíš.

Ano, nemá to obdoby.
Přeji ať se daří.

Preco by zrovna metalurgia mala byt problem?

Vyrábět motory je hodně široký pojem.
Ono ani Cosworth vlastní motory nevyráběl, ale upravoval třeba jako Luigi, Schnitzer, AMG, Alpina, a stovky dalších motorářů.

Rbpt je žrout peněz. Četl jsem, že to možná zavřou.

Protože vyrobit motor, který musí pracovat v rozdílech tisícovky stupňů je trochu rozdíl, než vylisovat konzervu z koupeného plechu.

Pokud se jedná o motory pro F1, tak by mě to moc neudivilo. To neudělá ani Renault v těžkých problémech.
Co vím, tak Didiho plán nebyl pouze F1, ale vyrábět motory pro širokou škálu různých sérií.
Podle mě momentálně RB zaváhal, že nekoupil KTM, když byli na dně. Prý už mají jiného vlastníka.

Tak to im potom drzis palce ked su taki odvazni nie?

1 Like

Palce jim držím mnohem více než se zdá, ale rozum říká něco jiného.
Né že by RB vyhořel, ale cesta ke slávě bude nejspíše hodně bolestivá.

hovori sa, kto sa boji nech nechodi do lesa. bez toho aby to skusili to rozhodne nedokazu.

1 Like

Taky se dá říci, že né všechno se dá koupit. A vůbec se nemusí jednat pouze o zdraví.
Vlastně i s hromadou peněz může neuvážlivý odvážlivec skončit v lese.

Chudáci ve Ferrari a Mercedesu, těm už zbývá jen upadnout, když x let mají vlastní tým, motory, převodovky i zavěšení. Nechtěl bys jim dělat poradce, že na to jdou špatně?

1 Like

Ferrari uz upadlo

Tak záleží na úhlu pohledu :grinning: podle mě je Ferrari furt v takovém postavení, že právě proto se od nich čekají boje o titul

1 Like

Je to midfield team s obcasnymi zableskami

Docela přísné hodnocení pro aktuálně druhý tým v PK :thinking:

1 Like

To mozu byt radi ze superi su este vacsi sh1t

To jak ked Perez bol vicemistr