Honda tlačí na Red Bull: Dajte Cunodovi aspoň príležitosť | Magazín F1 - F1online.sk

Čo musí urobiť Júki Cunoda, aby sa mu dostalo väčšej pozornosti od Red Bullu? Japonský pretekár sa objaví v kombinéze tohto tímu leda na reklamných podujatiach. Stajňa z Milton Keynes dáva na každom kroku jasne najavo, že s japonským mladíkom nepočíta.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/175363/honda-tlaci-na-red-bull-dajte-cunodovi-aspon-prilezitost

ja mam Jukiho rad, od prveho momentu ako do F1 prisiel si myslim, ze to je najlepsi jp jazdec v historii. Avsak si nemyslim, ze ma na RB. Zariskoval by som, a od prveho zavodu 2025 by som tam posadil Colapinta.

Tsunoda by si ten test zaslúžil

Prečo by tam dávali Colapinta keď majú Tsunodu a Lawsona …Tsunoda si zaslúži šancu do RB

Čítala som,

:smiley:

1 Like

dat takmer novacika k verstappenovi do redbullu kde to vzdy hrali len na jedneho aj ked sa oficialne tvarili, ze nie, je pre toho jazdca takmer ista samovrazda

to by musel byt talent tisicrocia aby od prveho momentu jazdil rychlejsie ako maxo a vtedy by mu rb dal sancu, ale ak by stracal co je velmi pravdepodobne, tak mu prestanu venovat pozornost a nechaju ho nech sa s tym sam vysporiada, oni sa budu venovat len tomu rychlejsiemu a ked ten rychlejsi sa vola maxo tak o to viac

pre colapinta by bolo najlepsie ak by rb chcel vyhodit pereza a na jeho miesto si od williamsu kupit albona

Však nech si ho Honda presadí v Astone, akurát dvojička Tsunoda Stroll by sa zapísala do hlbokých análov F1. Rovnako alibistické kecy ako má Wolffi o Mickovi. Tsunoda do dnešného dňa nepresvedčil ani o tom, že si zaslúži sedačku v juniorskom tíme RBR. Ešte aj ten Mick si tú šancu zaslúži viac než on

2 Likes

Klidně bych toho Yukiho zkusil.

Vždyť tam straší Pérez, proboha.

Tak exkluzivní post to tudíž zjevně není.

Nakonec myslím, že vzhledem k tomu jaké má Perez výsledky tak můžou zkoušet skoro kohokoliv. Žel mám pocit že chtěj hlavně submisivní pusinku.

jukimu fandim a ako dvojku by som ho do RB skusil nebude horsi ako Perez.
ale hlavne by mal RB skusat nejaky ozajstny talent, lebo ked to Max v RB zabaly (mozno uz 26) nebudu mat rozdieloveho pilota.

lebo Colapinto vyzera byt lepsi ako kedy Tsunoda bol. A Lawson teraz jazdi tretie kolo a uz ho chce Alonso zbit. A ked moze ist novacik do mercedesu a mohol ist novacik do mclarenu, neviem preco by nemohol ist novacik do redbulu

@Triper Cením, že RB PR toto zorganizovali x.com

1 Like

Marketing a PR RBR je top topov uz roky. :slight_smile:

Skoda, ze sa ostatne timy nic nepriucili od nich v tomto smere. :confused:

@PUFF Oba Merky asi pitlane štart
image

Takže Gasly se posune na šestou startovní pozici.

Zvlastni situace, jedine ze by se Honda stala lukrativnim sponzorem, jinak to nevidim.

To je dobře. Alespoň někdo dodržuje parc ferme.

Bookies o tom este asi nevedia. :smiley:

neviem aky by to malo zmysel. Zo sportoveho hladiska v podstate ziaden. Ak Cunoda dostane rovnaku sportovo technicku prioritu ako dostava Perez, tak nebude hmatatelne lepsi. Jedine, ze by mu to nejakou nahodou sadlo lepsie ako Perezovi. To je ale viac menej nepravdepodobne. F1 je sport, ktory sa nehra na nahody, je za tym tvrda makacka.

1 Like

A ešte k tomu Tsunoda nie je dosť chytrý. Už len ako dlho sa učil jazyk… a tiež jeho špeciálne školenia na anger management. V rozhovoroch a PR tiež nejako neexceluje. Je to taký milý mončičák, ktorý má svoju hodnotu na opačnej strane zemegule, rovnako ako Perez na tej druhej :slight_smile: