Honda otvorene priznala problémy so spaľovacím motorom. Sezóna 2026 vraj môže byť sklamaním | Magazín F1 - F1online.sk

To iste mi napadlo :slight_smile:

No uvidime, nepotesujuce informacie z AM/Hondy sa tymto viacmenej potvrdili, ale nie su jedini, problemy rozneho druhu a intenzity maju asi vsetci, stale skoro nic nevieme a treba pockat…

Nakoniec mozno RB nemusi plakat ze nema Hondu a teoreticky RBPT bude najvacsie prekvapenie a aj vdaka “Mercedes triku” budu mat 2-3 naj PU (podla Ferrari) a v tom pripade, ak neobetovali kvoli minulej sezone (vyvoj az do konca) az privela a odviedli dobru pracu, kludne mozu patrit do top3, max 4 timov, co by nebolo take zle, ako sa tak trochu ocakavalo.

Ale samozrejme moze byt vsetko inak, este je priskoro na vacsie hodnotenia a relevantne tipy :slight_smile:

Taky si myslím, já si tipnu, že teď budou mít třeba nedoladěnej motor , ale mají tam vychytávku, kterou pokud zprovozní, tak z toho budou v budoucnu těžit.

Uvidime, nemyslim ze budou mit nejake vetsi technicke fails, hlavne se jejich piloti musi naucit jezdit vepredu, zni to u Hulka divne vzhledem k veku ale o tom to neni, jezdit rekneme lepsi stred a utocit na nejlepsi nejni to samy…

@HellHogr 2026 :latin_cross:

… to o spalováku je prý především tlakem na FIA, ať konaj, dávalo by to smysl.

2 Likes

Měli tomu věnovat stejnou péči, když to je 50/50.

Kdyby ty jsi se věnoval své druhé polovičce alespoň těch 50/50, tak by jsi nebyl sám :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Problém je v tom, že nikdo nic neporušuje. Všichni prochází testy.
To, co se děje potom je jenom domněnka těch, kteří si nedostatečně udělali domácí úkoly a mají strach z duchů. Neexistuje pro to jediný důkaz, a ani nebude, protože to zjistit nelze.

1 Like

Když newxistuje důkaz, tak proč se to řeší? A proč si takhle neargumentoval u Ferrari 2019 nebo u Masiho v AD?

1 Like

Ferrari se odhalilo samo dle GPS dat. A hlavně oni ten senzor záměrně oblbovali skrz falešnou frekvenci. Tohle se neděje, nikdo senzory neoblbuje.

Neee, vůbec si Toto nenechal dopsat pokovou teplotu😄

Všichni jednou budeme mít pokojovou teplotu… :unamused:

2 Likes

Mě by zajímalo, proč jsou Puff, Helmutko, Graham a teď už i Jos tak nervózní z Hondy a AM, když podle nich nezvladnou vyjet ani na trať?:grinning:

2 Likes

Já už je neřeším, počkám si na výsledek. Hoši neví zhola nic.

2 Likes

Dakujeme pekne. Dovidenia.

…ano, jako tehdy Ferrari :-1:

1 Like

Falšovali senzory, tady nikdo žádné senzory nefalšuje.

Nic nefalšovali, jen stříkali víc když senzor neměřil, a přesně tolik kolik měli dle pravidel když měřil. Stejný jako tady.

3 Likes

To nebylo když neměřil. Byla to záměrná manipulace s frekvencí.

Oni nemanipulovali s frekvencí, oni se jen frekvenci onoho seznoru dokonale přizpůsobili. Dle senzoru splňovali, realitou ale ne. Opravdu dost podobný příklad, jenže teď je to u Mercedesu a maximální kompresní poměr najednou být překračován může, když neměřej.

3 Likes