Honda dnes otestuje pohonnú jednotku. Orihara reaguje na špekulácie, že prinesie až 50 koní | Magazín F1 - F1online.sk

Vylepšená pohonná jednotka Hondy má dnes svoju premiéru. Inžinieri Hondy si na jej zabehnutie vybrali Hungaroring, kde ju môžu priamo porovnať s predchádzajúcou verziou. Čo však môže Aston Martin čakať od novej techniky? Podľa zákulisných špekulácií niekoľko desiatok koní.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/241599/honda-dnes-otestuje-pohonnu-jednotku-orihara-reaguje-na-spekulacie-ze-prinesie-az-50-koni

Jestli přidá tu půlsekundu, hrozí že vlastními silami budeme bojovat s Alpine a RB2 o body.

2 lajkov

Fandíme, věříme. :slightly_smiling_face:

(neironicky)

takhle zní nová Honda

2 lajkov

Hm, je to slyšet, maximálně přidali 26 koní :man_shrugging:

2 lajkov

já bych řekl tak 34hp

1 lajk

Jak? Tím že zpevní své rozkvedlané šasí a převodovku a Honda pak nemusí šlapat v omezeném režimu, aby se zmíněné části nerozpadly?

Jsem zvědavý o kolik Aston poskočí na běžnějších okruzích.
Bez ohledu na výkon z pokroku Astonu určitě nebude mít radost minimálně Cadillac a později i Renault, kde s vývojem vozu už nejspíše skončili.

Nebul, prostě Adrian přidal na obrátkách a Honda se přidává. Už brzy Ferdo :wink:

2 lajkov
1 lajk

Pouze jsem konstatoval reálný stav a nepoužítelnost Flavia.

Vždyť Gasly nemusí pod Fláviem zůstávat, může jít jinam. Jo aha :distorted_face:

2 lajkov

Nebýt Flávia, tak Galsy vyváží popelnice někde s Vettelem

2 lajkov

Není účelnější se zbavit kazisvěta Flavia, než týmové hvězdy? :squinting_face_with_tongue:

Flavio by už dávno měl být v popelnici F1. Nikde jinde nepatří.

On s vámi pinčus hrát nebude. :squinting_face_with_tongue:

2 lajkov

Však ho taky nikdo nezve.

To je jasný, že úspěšný lidi co makají tam nezvete a bere tam jen duchny co si furt na všechno stěžují

1 lajk

Jestli bereš jako životní úspěch, že Ti tady želvičky naklikají srdíčka, tak tam opravdu takové existence nemáme. :face_with_tongue:

no podle mě tam jediná existence si byl ty, minimálně podle fotek :grinning_face_with_smiling_eyes: