Honda bude dodávať motory Aston Martinu. Spoločne vyhráme, odkázal Stroll | Magazín F1 - F1online.sk

No, tak uz len staci ziskat Red Bull ako hlavneho sponzora a podpisat Neweyho s Verstappenom a plan Lawrenca Strolla bude dokonany.
Nemal by to ale jednoduchsie, keby rovno odkupil Red Bull?

Překvapivý ale pro F1 výborný počin. Další potvrzení toho, že to Stroll myslí smrtelně vážně, což je super. F1 potřebuje “blázny” co do toho budou sypat velké prachy.

Jinak k Alonso vs Honda, jaká je pravděpodobnost, že bude Alonso v 2026 ještě jezdit? Však už letos předává v jistě dobré víře zkušenosti a vlastně celý tým mladému Strollovi :stuck_out_tongue:

Už není žádný Alonso vs Honda, minulost je minulost :wink: Jinak pravděpodobnost že tam ještě bude, kdo ví, ale vsadil bych na něj více než že Bottas bude u Audi :thinking:

No mě to nevysvětluj, já bych rád viděl vykoupení Alonsa u Hondy…ale Japonci jsou Japonci :smile:

Tak srovnávat se zrovna s Bottasem, já myslel že Alonso míří výš :stuck_out_tongue:

Je zajímavé číst ty jejich komentáře teď, zatím teda jen od Hondy k Alonsovi. Alonsovi komentáře k nim taky napoví a jsem zvědav jak moc se k tomu bude vyjadřovat, či v tom dokonce bude jakási omluva :face_with_hand_over_mouth: Je jasné že od novinářů přijde spousty dotazů.

Na Lawrence Strolla můžou být různé názory, ale jeho tah na bránu a nasazení je impozantní. Kdyby nic jiného, tak na rozdíl od jemu podobných, kteří se v F1 porůznu pohybují, do F1 opravdu peníze (a nakonec i velkotým) přinesl místo naopak.

1 Like

Otvorene priznávam, že som v “šokovaný”. Neveril som tomuto spojeniu do posledného okamžiku. Ale OK a želám im všetko dobré. Ono je to už aj tak jedno. O pár rokov budú športové autá AstonMartin aj tak poháňané elektomotorm na batériu. Čiže strategické motorové spojenie s Mercedesom začne byť nepodstatné.

A tým Force India převzal za 90 mil.

A to nejde jenom o jeho vlastní peníze. On dokázal i sehnat dostatek sponzorů pro celý projekt, ustát ty dva roky se špatným autem a pořád to tlačit dál. Proto dokážu i pochopit, jestli si pro letošek pomohli ne úplně férově - taky už se asi potřeboval před sponzory něčím prezentovat, vždyť to musejí být strašné peníze! Kdyby se takhle někdo staral třeba o McLaren, tak věřím, že to tam takhle nevypadá.

Aston Martin -Honda to znie tak dobre ako Mercedes -Citroen alebo Audi -Kia…samy pokrok a inovacie, svet ide dopredu obrovskou rychlostou, co bolo vcera nemozne, dnes je realita

co je zle na kredite hondy?

Na kredite Hondy nic, len ze vsetko je uz prepletene navzajom viac ako by bolo zdrave

Ted se to rozjede, aktivni zadni zaveseni, flexible podlahy, vybuchy motorů…

Pár drobností v procesu tady nehraje, proto mi napadá otázka.
Není to jen příprava pro prodej týmu Číňanům, možná Američanům?

akoze by to bolo Aston Martin-Cadillac-Honda Aramco F1 team? :smiley:

To by mě zklamalo, ale stát se může cokoli. Taky záleží na tom, jak dlouho bude závodění bavit Lance, kvůli kterému to tatínek všechno dělá. Jestli skončí, tak může samozřejmě taťka všechno prodat. Tak či onak aspoň zůstane moderní funkční tým, který by měl nějakou dobu nabízet zajímavé sedačky pro jezdce, kteří se momentálně nemají “kam vrtnout”, a když nic jiného, tak obohatit a rozhýbat trh s jezdci.

preco zrovna cinanom? ako oni maju zaujem o automobilku uz dlhsie zrejme su aj najvacsim akcionarom, ale to nema nic spolocne s stajnou F1, kde je 100% vlastnik Stroll.

Mám k tomu 2 otázky.

1 Jak se Honda postaví ke zbytku spolupráce s RB. Jak moc budou řešit “spolehlivostní” problémy. Kolik času a inženýrů přesunou a nový projekt a kolik jich zůstane pro RB.

2 Jak se Mercedes postaví ke zbytku spolupráce s Astonem. Jak moc budou detailní tipy/triky.

Co tím přesně chceš naznačit? Máme najednou čekat nějaké problémy? :thinking:

Máme tady totiž ještě jednu neznámou, a tou je Williams…
Také nevíme co Dorilton dělá, s jakým záměrem a pro koho :wink:.
Každopádně Číňani již prakticky ovládají automobilový průmysl, tak vlastnit tým F1 už je jenom sociální status.

1 Like