Tak je to svátek hokeje…
@Jos_Is_Back Fandils?
Kolik stoji komplet?
Myslíš to jídlo nebo oblečení? ![]()
No, tak jak to tam je cele ![]()
To asi neni na prodej. GOAT si koupit nemůžeš. ![]()
Sakra, neda se nic delat.
To je hokej jak víno, parádní tečka za olympiádou. ![]()
No musím říct, že Hellebuyck kanaďany vychytal. Prostě MVP dneska. ![]()
Zpětně ten výkon, který předvedli naši proti Kanadě, člověk ocení ještě víc. Odehrát takový zápas, kdy měli den předtím zápas a být tak blízko k jejich vyřazení už ve čtvrtfinále, obdivuhodné. Nemůžu si pomoct ale přijde mi špatné dávat prodloužení 3v3 v rozhodujících zápasech play off. Formát 3v3 je dobrý v základní části, aby diváci měli atraktivní vyvrcholení zápasu na závěr, ale hrát tento formát v zápasech, kde se vyřazuje mi nepřijde fajn
Vidim to stejne, finalni zapasy, boje o medaile by se meli hrat v prodlouzeni klasicky v peti.
Bohuzel spanek mi nedovolil sledovat finale olympiady, tesim se na zaznam, dal jsem si zatim sestrih a byl to hokejovy sesup.
Musim napsat ze to co jsem na olympiade videl, tak ceske muzstvo vidim pocitove bronzove. Tesim se na MS, mozna nekdo nebude souhlasit, ale ja bych muzstvo nemenil, zato bych zmenil osazeni madialniho tymu CT a to tak, ze bych povyhazoval vsechny do jednoho, je cas na vyraznou zmenu. To co zase predvedli, hlavne pred zapasem s Kanadou, za to bych krome vyhazovu rozdal i tucne statisicove pokuty.