Hokej Olympiada 2026

No mohlo by to být lepší… Ale lepší než my už budete v každém případě. Dnes to nevypadá, ale medaile by být mohla.

1 lajk

Slováci akorát porazili Finsko a byla z toho vydlážděná cesta až do semifinále.

Dnes střet s realitou.

2 lajkov

Ještě mají 3. třetinu.

To bylo jasny, ja jen ze se nam smali po prohre s Kanadou..hlavne @Jos_Is_Back ten dokonce ze dvou uctu.

Aby nebylo 10:0 to by byl trapas.

To mi je jedno, že se smáli. To ať.

Ale reálně porazili pouze Finy, a stačilo to na semifinále.

Štěstí na systém.

1 lajk

Jo, smutne je spise to, ze nasi odbornici nase muzstvo hanili a Slovaky tipovali na viteze turnaje, neuveritelne. Dobre se ztrapnili che che.

Fini skoro porazili Kanadu. Ako mam chapat tvoje “pouze?”

Mame kvalitni muzstvo, Slovaci uz zase jedou svuj standard, tesim se na MS v kvetnu.

Goooool, nic neni ztracene.

Otočka za barák na tipáči :grin:

Je to trošku reality-check. Po utrápeném Německu, které mělo postavené svou hru pouze na 4 hráčích z NHL, kteří měli v nohách skoro 30min icetime proti Francii a to stejné proti Slovákům, tak neměli nárok na Slovensko, které mělo 3 dny free. Bohužel, chtějí hrát hokej a to proti amíkům nejde, musí to být hrané jednoduše, a snažit se o střelbu z každé pozice. Když mohli vystřelit tak mi přišlo že to překombinovali, škoda. Porazit Finy podruhé, v porovnání s tím prvním zápasem, bude těžké, to už budou hrát jinak ti Finové, si myslím. Hlavu vzhůru, hrát jednoduše a tvrdě, to co jde Slovensku a bude to snad hratelné, bronz by byl hezký

1 lajk

Muzes si vsadit na vyhru Finska.

To jeste v souctu Slovaci odehrali snad celou jednu tretinu v pocetni presile.

To jsou dve ruzne veci

Gratec kluci slovenský, škoda, že to nevyšlo, ale snad bude bronz.

Zasloužíte si to :+1:.

2 lajkov

Jake jsou kurzy?

aktuálně 5,21 na Slovensko, remíza 5,11 a Finsko je 1,52. Češi věří Slovákům, zdá se, na výhru Slovenska je tam přes 1 milion

:rofl:

Nikdy v životě jsem Bobe nic jako kurzovní lístek sázek neviděl. Ani nevím kde to hledat…

1 lajk

1.52 to jde, to je slusne, honem.