Hill: Pérez sa nevzdá bez boja | Magazín F1 - F1online.sk

Za posledné roky sme boli len málokedy svedkami toho, že sa Max Verstappen nedokázal na trati dostať cez tímového kolegu. Nuž, aj majster tesár sa občas utne. Dvojnásobný šampión v Saudskej Arábii nevyzrel na Sergia Péreza, hoci treba uviesť, že po technických problémoch v kvalifikácii štartoval až z pätnásteho miesta. Nič to ale nemení na tom, že už v polovici pretekov bol Holanďan zásluhou vlastných schopností a aj prispením bezpečnostného vozidla na druhej priečke a na dotiahnutie a predbehnutie Mexičana mal času viac než dosť. Napriek tomu, že Pérez v Džidde poriadne vystrčil rožky, bookmakeri za favorita na titul považujú aj naďalej Verstappena. Damon Hill však prízvukuje, že Pérez rozhodne nepôjde s kožou lacno na trh.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/92214/hill-perez-sa-nevzda-bez-boja

Koukám že Hillovi leží Max v žaludku :laughing: :laughing: asi má strach aby nepřekonal jeho modlu. Typický kecy jako byli s Bottaskou, až na to že Checo má aspoň trochu koule a neštěká když Wolfik řekne :rofl: :rofl:

Senilny Damon a kde si bol s takymito vyjadreniami od 2017, ze Bottas mal dostat rovnaku prilezitost bojovat o titul?

A ked uz hovoris, ze Max po Saudskej Arabii trucoval, tak Sira Lewisa si si nevsimol aky bol kysly po quali? Alebo minuly rok? Alebo v 2021 co vystrajal po Monaku napriklad? :joy:

2 Likes

Hmm. Zajimavy nazor. Ze Max trucoval? No je to mozny, i kdyz me prijde ze se bavili normalne, ale je fakt ze zajel s formuli do boxu a nenechal ji na draze. Takze OK. Muze byt.
Ze Jos nebyl nadseny z vitezstvi Checa. To souhlas, to bylo videt a ja se mu jako tata nedivim.
Ale ze by meli Verstappenovci pod palcem RB? :rofl::rofl::rofl:. Jako ze by Max rekl. OK nebude po mem jdu do Wiliamsu? :rofl::rofl::rofl:.
Damone, Damone. To ze nemas rad Maxe je uz dlouho jasne, ale trosku soudnosti by to chtelo.
Max neni dokonalej a lze mu vycitat kde co, treba i to ze pred sebe nepustil minulej rok Checa, ale tohle?

Fakt pruda, jak tatinek musi vodit mistra sveta za rucicku, aby se nehroutil ze soupere, je mi za oba stydno…

Tak reakcia stareho Verstappena hovorí za všetko, pod tieto výroky Hilla sa teda podpisujem :wink:

1 Like

Ak Maxa opat nezastavi technicky problem, bude mu Checco od kvalifikacie po koniec zavodu pozerat iba do vyfuku. Aj to bude rad, ak ten vyfuk bude na konci zavodu vobec vidiet.

1 Like

Zbytocne vytvorene vasne pocas hlucheho vikendu…kazdy vie kto je rychlejsi a lepsi a kto ten druhy…bodka

1 Like

Ano, to sa nevzdal ani Hitler v bunkri, ked posielal neexistujuce jednotky do rozhodujuceho protiutoku.

1 Like

samozrejme, ze mal rovnaku sancu. stacilo byt rychlejsi. Rovnako ju ma Perez. Lenze Hamilton ani Verstappen status jednotky nemaju nahodou.

2 Likes

Tak ale Rosberg, Russel, svojim spôsobom aj Bottas mali šancu aspoň bojovať s Hamiltonom … to Perezovi umožnené nikdy nebude … svedčí o tom aj vysielackova komunikácia Checa s boxovým múrikom v poslednej veľkej cene, kde tímu absolútne nedôveruje … a keď uz maju konečne jazdci RB aj porovnateľne tempo tak Verstappenovskemu duu už chyba iba kypriaci prášok do pečiva aby vykypeli … preto myslím, ze Hillova úvaha je veľmi blízka pravde :innocent:

1 Like

Keby Red Bull Perezovi umoznil bojovat s Verstappenom, aj tak by kruzil beznadejne daleko za nim.

Tiez si treba uvedomit, ze Perez je za Verstappenom podstatne dalej, nez su/boli tebou menovani jazdci od Hamiltona. Kruzi v Red Bulle uz treti rok a Verstappena za ten cas vlastnymi silami zdolal mozno dva- alebo trikrat (preteky+kvalifikacie) a jedno vitazstvo, kde Verstappen startoval z patnasteho miesta, je jeho najlepsi vykon. V porovnani s tym si este aj ten Bottas (o Russellovi a Rosbergovi nehovoriac) viedol ovela lepsie, ked vedel Hamiltona v kvalifikaciach pravidelne porazat (na co vela ludi zabuda) a v pretekoch ho vedel aspon raz za cas potrapit alebo zdolat. To davalo Mercedesu aspon trocha priestoru ho voci Hamiltonovi podporit.

Ked si Checo skrtne raz za tri roky, tak je pre Red Bull dost problem tvarit sa, ze ho podporuju v neexistujucom suboji s Verstappenom.

2 Likes

Súhlasím, ide mi len o princíp :slightly_smiling_face: uz takto nám RB naservíroval nudnu sezónu, aspon v tých pár závodoch, ked bude Perez konkurenciaschopny, by ho mali nechať zavodit, aby sme aspon to dake spestrenie na čele mali :wink: to je celé

ale prosimita. Perez nieco zajazdi 2x za sezonu a vzdy sa tu vyroji kopa snilkov o tom ako mu Redbull neumoznuje pretekat. Keby mal dlhodobo lepsie tempo ako jednotkovy jazdec tak je nim on.
Aj teraz v Dzidde startoval Verstappen z 15. miesta a skoncil 5s za nim.

3 Likes

Gratulujem Hillovi k sra*ke roku. A to je ešte len marec. Ale nie je sa čomu čudovať, Verstappena nenávidí a v Hamiltonovi vidí poloboha už dlhé roky.

1 Like

Jedinej kdo potřebuje vodit za ručičku je Lui, kterýho Wolfik musí furt omlouvat, dokonce schodí práci celýho týmu jen aby se hvězdička nerozbrečela :rofl: :rofl:

Klasické bludy, ktoré tu máme na začiatku takmer každej sezóny. Rovnako tak sme čítali ako sa Valteri túto a tamtu sezónu nevzdá a… zbytok už je história.
PS: Perez vyhrál celkom s prehľadom, ale nazabudajme, že Max nebol úplne fit.

Tati skoncil jsem druhy, co budeme delat, pockej synku, vecer mam jeste jeden rozhovor, aspon zbliju preventivne Pereze, Marko to uz udelal rano, neboj…trapas a velke fuj… :pinching_hand:

uplne prve si treba uvedomit, ze Max je lepsi. Potom sa mozeme bavit o tom, ci ma Perez rovnaku moznost vyhravat, ako Maxo - nema. Perez to dobre vie, preto tie reakcie vo vysielacke. Nikdy Maxovi nezabudne, ze mu nepomohol v Brazilii (?) proti Lecovi, aj ked na to dostal prikaz od teamu. Situacia, v ktorej je Perez je rovnaka ako mal Bottas v mercedese, v kombinacii s tym autom bol lepsi ako zvysok pola, ale horsi ako kolega. Imho ho to dorazilo, a teraz jazdi velky k.t aj v alfe a cinan mu naklada.
edit: a potom este vyjadrenia Maxa po zavode: “niecom tu na to, aby som koncil 2.” pricom prvy bol Perez. Drzte ich, lebo sa tam navzajom ■■■■■■■■■■

Promiiiiiiiiiiiiiň Lewisi za tento shitbox co jsme ti dali, aneb když se omlouváš “hvězdě” sportu za auto se kterým dokáže nováček v týmu jezdit na 4 místě ale Lui ne :rofl: :rofl:. A u toho ještě zchodit práci lidí díky kterým hvězdička 6 let vyhrál