Hey Macarena, ay! Ferrari podľa AutoRaceru posiela do Číny rotujúce krídlo | Magazín F1 - F1online.sk

Po víkende v Číne sa pripomeniem

1 lajk

Ak mi radosť neodtrhne srdce, :heart: budem k dispozícií.

2 lajkov

Tak sme tam kde sme boli v Austrálii, úplne iný okruh, iná náročnosť na batériu a totožný výsledok. Ferrari nie je zlé len Mercedes je proste lepší. McLaren si dnes oddýchol :upside_down_face: a Max zatiaľ pódium neohrozuje

1 lajk

To ani zďaleka. Ferrari je o niečo bližšie k Mercedesu a Mercedes je bližšie k problémom. Ak si pozeral GP tak si nemohol nevidieť, že Mercedes v trafiku nie je taký dominantný ako na čele.

1 lajk

Videl som že manažujú lepšie pneumatiky a keď chcú tak majú tempo o 0,5s lepšie ako najbližší konkurent v podobe Ferrari, Ferrari robilo show ale tempo Mercedesu je úplne inde a naďalej si myslím že Monako je najbližšia( a snáď nie jediná) možnosť Ferrari na víťazstvo. Snáď dovtedy sa naučia pretekať proti Mercedesu a nie len proti sebe :grinning_face:

Bližšie boli aj kvôli tomu že neviedol Russell ale “Raikkonnen”

Ak si to myslíš … Môj názor je odlišný. Som v pokušení veriť, že motory Mercedes nie sú dostatočne spoľahlivé práve pre ich veľký výkon. Je tu možnosť, že budú musieť ísť s výkonom dole, alebo zostanú tam, kde sú teraz, kým konkurencia pôjde s výkonom (nie len motora) hore.

Vzájomné “vytĺkanie” duše medzi jazdcami Ferrari jasne ukázalo, aké chasis, aerodynamiku a trakciu majú. Ak získajú viac výkonu na rovinkách, v Mercedese budú potrebovať posteľné plachty, aby mali do čoho poutierať slzy

1 lajk

Russell na Kimiho nemal. Ten chalan šiel ako horúci nôž cez maslo. To víťazstvo bolo zaslúžené. Vydrel si ho už v kvalde, tak nerozprávaj somariny.

Len mi potom prosím oznám kedy bude Ferrari rýchlejšie v preteku ako Mercedes. A nie, náskok Mercedesu nie je spôsobený iba motorom(narážka na sprísnenie merania kompresného pomeru).

Určite ešte pokecáme …

1 lajk

Už sme v obraze ako to s tempom Ferrari vyzerá voči Mercedesu?

Pribudol McLaren a Verstappen, najbližšia šanca (a snáď nie posledná) Monaco

Konečne sa odhodlali vyskúšať krídlo, aj keď ich k tomu pravdepodobne dotlačil RedBull :grin: