TOto by som bral one off livery
Ty si dobre mimo. Vieš o tom, že Imola je komplet package? Budú riešiť celý zadok. Kde najväčší problém sú zadné pneu. A tu ide iba ich zahriať. Lebo ako náhle ich dostanú v závode do okna. tak majú extrémnu výhodu oproti všetkým
toto je masaker
Tak to se dá vlastně říct o všech, že ten, kdo dostane pneumatiky do optimálního okna, má výhodu oproti ostatním… Tato ground effect éra je jedna velká pneumatiková záhada.
Presne tento štýl by som bral
To bolo len raz.
Curiously, in protest against the sporting authorities which had not homologated the 250 LM, Ferrari decided have its cars entered by its American importer, NART, and painted them in blue and white – the colours of the American flag.
Proč jsem mimo? Já to samozřejmě vím, ale já tu nepíšu o s-duct u Ferrari, jako o novince
Kámo ale tu sa nerieši S-Duct ktorý tam je druhý rok. Tu sa riešia nové bočnice a nasávanie vzduchu
Honzo, ty jsi mimo.
A podle tohohle se ti mění profil bočnice, z tohle to vypadá na stejný profil, ale inlet bude sklopený, ale ne to, co má RBR🤔
Si se hezky vybarvil, Ham ještě není u Ferrari a už to tady s nima tahneš a vytváříš si s nima falešný naděje
Tak vy tři už máte i společný foto jo?
A uprostřed Karolína?
Jj, pěkně si tam s nima zapozovala
Ty vole Mach, toho jsem dřív volil. Pěkně se vybarvil, fotit se s takovejma košťatama
Však ty víš, že bych jim nefandil ani s pistolí u hlavy.