Herbert stojí za Russellom: Najlepší piloti sú arogantní | Magazín F1 - F1online.sk

George Russell sa svojimi vyjadreniami nie vždy snaží zapáčiť fanúšikom. Mnohí ho za jeho odpovede na novinárske otázky, ale aj správanie priamo na trati či v zákulisí označujú za arogantného. To by sme však vo Formule 1 nemali nutne považovať za negatívnu vlastnosť, zdôrazňuje bývalý pretekár Johnny Herbert.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/198197/herbert-stoji-za-russellom-najlepsi-piloti-su-arogantni

Ale ale ale, ze by dalsi dvoji metr? :smiley:

4 Likes

To vážne chce Herbert porovnávať, čo sa týka osobnosti a charakterových vlastostí , Georga Russella s Verstappenom? Verstapennovi nesiaha spomedzi všetkých jazdcov, vrátane náhradníkov, nikto ani len po členky…(čo sa týka arogancie) :rofl:

Hmm Max je tak arogantní a neoblíbený že všichni nováčci letošní Formule vždy na všech akcí a mítincích byli okolo Maxe, včetně Antoneliho . Jo ten člověk musí být hrozný

3 Likes

Akurát, že Russell je len pozer, ktorý ma problém pri prvej vážnejšej situácii. Ešte ani nebojoval o titul a už sme videli jeho pekne zapichnutie v Singapure alebo havarku v Austrálii.

2 Likes

Kde? Na jakých akcích? A jak je to myšleno “okolo”?

https://www.youtube.com/shorts/4heJX7-KTfo

velmi arogantní a neoblíbený jezdec mezi ostatními

Ono všetky nepísané pravidlá majú svoje výnimky

No lenže Goerge Crikey nie je najlepší

Kiks už píše sloh Herbertovi. :grin:

2 Likes

Vždyť na tom videu mluví s jedním, maximálně dvěma jezdci, a to navíc pokaždé v odlišné situaci. Normální small talk mezi jezdci žeby?

Nie je jedno, či je to small talk alebo nie? Pointa bola ukázať, že nie je neobľúbený. Dokonca sám Norris tvrdí, že sú výborní priatelia, keby bol neobľúbený asi by to vyzeralo inak.

2 Likes

Samozrejme všetci nováčikovia, ktorí majú česť byť v blízkosti Verstappena len kvôli tomu, že je 4-násobný…vyčkaj času, keď sa etablujú a trošku viac ho spoznajú. O tom môžu rozprávať Ocon, Russel, Hamilton a povedal by som, ze aj Piastri. :wink:

Jedno videjko, účelové ako všetky videá, kde sa snažia vsetci navonok pôsobiť ako jedna veľká rodina. Vidíme aj videá a spolocné akcie Ferrari, kde Hamilton s Leclercom sú ako jedna veľká milujúca talianska rodina a skutočnosť je úplne iná. :man_facepalming:

Človek musí mať veľkú vnútornú silu aby dočítal túto lajno ódu na pána Potenkára, najväčšieho vidláka medzi pilotmi.

Šok, že herbert ide vychvalovať Džordža a nie Juniora, prečo asi?
Džordžo není arogantný, aspoň na mňa tak nepôsobí. Skôr mi príde vypočítavý, pokrytecký a falošný a totálne chladný a odmeraný

1 Like