Ja porovnavam porovnatelne. Nemozes porovnavat jazdca na mercedese s jazdcom na alpine. Mame tu dvoch jazdcov s rovnakym materialom a jeden z nich prehral. Tak mi povedz, ktory z nich je lepsi ? Argument o zvykani si na novy monopost neobstoji., lebo cim dlhsie jazdil, tym boli vysledky horsie. Ak by to mal byt argument, tak aj vo svojom osvedcenom mercedese mal problemy porazit novacika, ano novacika v F1 . A v druhej sezone uz tahal za kratsi koniec . Netvrdim , ze je Ham zly, ale rozhodne nieje nic vynimocne, co dokazal aj Russel, ked ho na 1 zavod zastupil a nebyt zbabraneho pitstopu, vo svojom debute by s tym autom vyhral. Bez niekolkomesacneho zvykania si , bez toho ze by mu museli auto vyvyjat na mieru. Jednoducho mercedes bol dominantny a titul s nim by dokazalo ziskat 5-6 jazdcov.
Inak neviem, kde vidis, ze by som niekomu nieco vycital. Co sa babe zachcelo, to sa babe prisnilo. Jednoducho to je len fakt, ak by Leclerk jazdil v mercedese, bol by 7-nasobnym on, a mozno by ho nedokazal zdolat ani Rosberg. A za tym si stojim.