Helmuta Marka zaujali pretekové simulácie Ferrari: Musíme sa zlepšiť | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen má na dosah vyrovnanie svojho vlastného rekordu desiatich víťazstiev v rade. Zabrániť mu v tom môže Ferrari, ktoré je v Melbourne prekvapivo silné. Športový poradca Red Bullu Helmut Marko priznal, že ho ohúrili pretekové simulácie Charlesa Leclerca. Svoj tím vyzýva, aby zabral.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/147507/helmuta-marka-zaujali-pretekove-simulacie-ferrari-musime-sa-zlepsit

Asi len plané reči do vetra a keď príde na lámanie chleba, tak ubziknú, ako vždy. Ale mňa ako fanúšika Ferrari by veľmni potešilo, ak by Ferrari tu v Austrálii zaknihovalo víťazstvo … :slight_smile:

1 Like

ked vyhral tusim v 2017 po dlhej dobe vettel nad hamiltonom v australii, tak bol iny povyk. to by sa ale mohlo zopaknut :slight_smile:

V tom roku som bol pri double Ferrari na Hungaroringu a to bol iny povyk. Neskutocne oslavy fandov na trati,ludia omameni nadhernym vitazstvom a super oslava jazdcov na podiu. Stal som dole a uzival si to. Nadherna spomienka.:clap:

Simply lovely v nedelu… Ak nadalej bude takto zrat pneumatiky trat v Melbourne tak double RBR je neohrozena a DJ moze hned po prvej zakrute pripravit holandsku hymnu :smiley:… Aj ked by bolo fajn pocut tu krasne rytmicku taliansku…