Haug priznal, že pri pohľade na Hamiltona vo Ferrari cíti smútok | Magazín F1 - F1online.sk

Pre Lewisa Hamiltona sú prípravy na nový ročník veľmi výnimočné. V kombinéze Ferrari sa cíti skvele a našiel nové žriedlo motivácie, ktorá ho bude poháňať vpred. Tento prestup však nechutí celej Formule 1. Bývalý motoršportový šéf Mercedesu Norbert Haug otvorene priznáva, že ho to vnútorne mrzí.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/189047/haug-priznal-ze-pri-pohlade-na-hamiltona-vo-ferrari-citi-smutok

to im karma odplatila, ze ukradli F Schumachera…

Ja citim smutek od doby, co je takovej rasista ve f1.

3 Likes

No na to koĺko rasistov je len na smiešnom slovensku…pozri sa do zrkadla

2 Likes

Neznam ani jednoho. A uz vubec ne nekoho, kdo verejne podporuje teroristickou organizaci.

1 Like

Myšlení fanoušků Sira je takový: že je hrozný hřích někoho v online hře rozbít, ale klečet a dělat veřejný bordel kvůli odsouzenému vrahovi je v pohodě

1 Like

Přečetla jsem si článek dvakrát a pořád nechápu, co na tom Norberta Hauga vlastně mrzí. Přestupy jsou ve sportu úplně normální, tím spíš, když jezdec/hráč atd. potřebuje najít další motivaci. Neobvyklé je naopak změnu v takové situaci neudělat.

1 Like

To jsou proste levicaci. Na jedny strane haji zensky prava a na druhy strane vitaji muslimy, ktery skodi nejvic prave zenskym. Je to diagnoza.

1 Like

Ty nejsi diagnóza? :joy:

Kazdy je rasista… Na jednu stranu povies ze nemas nic proti ■■■■■■■■ ale ak by byvali vedla teba a robili bordel najradsej by si ich vystahoval na Arktidu. Tak isto klaknutie som nepodporoval a neviem preco sa to tak hejtovalo… bola to kzdeho osobna vec. Kto chcel, nech si derie kolena. Tak isto som odsudzoval tie cierne tlupy v amerike co napadali bielych a nicili a vykradali vyklady v obchodoch… Ten humbuk bol len na oko, dolezite pre nich bolo rabovat v uliciach a robit bordel.
Ale tiesit to tu na F1 a stale spajat s Hamiltonom, za to ze klacal je uz chore… Ja by som neklakol a to som jeho fanda. A je to uz davno zamnou a neriesim nejake BLM a klakanie, ale ty a tebe podobni to budu riesit 10rokov, lebo nic ine na Hamiltona nemate… Jasne este Britaniu 2021, kde chcel zabit Verstapena a Bottas co zostrelil RB :smiley: To su jedine pribehy vase, co tu budete tocit dookola este dalsich 10rokov…
Venuj sa uz F1 a tieto detinske dristy si nechaj pre rovesnikov pred bytovkou, tu to nikoho nezaujima.

1 Like

Kazdej, kdo tehda klecel jak pes, u me klesl a takovym nikdy fandit nebudu. A ano, budu to vytahovat, protoze hamilton tehdy podporoval nasilniky a jeste se tim chlubil. Na to se nesmi zapomenout.

A dalsi pripad… to iste co kolega hore… naruseny jedinec co trpel pocas dominancie mercedesu a teraz si to sem chodi ventilovat priblblymi hlaskami o sirovi a poklakavani…
Fandim mu a nie som ziadny poklakavac, nesuhlasim ani s BLM su to uplne ine veci mimo F1 co ma nezaujimaju. A ze Ham klacal to su jeho ■■■■■■ ked si chce drat kolena pre vlastnu reklamu. ja ho sledujem v F1 a co nosi, alebo zerie mimo F1 ma nezaujima… Fandim F1, nie jeho zivotnemy stylu…
Ale verim tomu, ze jeho prachy by nesmrdeli ani jednemu hejterovi… :thinking:

1 Like

Tak to tu omielaj dookola, ako ublizenu clovek co sa zastavil v dobe… Aspon to nepripisuj druhym, len preto ze mu fandia… je to ubohe a nesportove…
Keby klacal kazdy jazdec, neverim ze by si im nefandil. To by si uz F1 nemohol sledovat.

1 Like

Ked sa vytahuje AD21 tak sa tu zbroji proti sebe a tiez sa tvrdi ze sa na to uz ma zabudnut, historia, Masi vyhodeny atd … ale ti isti ludia potom dokola poukazuju na BLM a Hamiltonove poklaknutie s tym, ze sa to MUSI dokola pripominat … trosku rozpor, ne :smile:

1 Like

Porad se naslo dost pilotu, ktery nepoklekli. Tem budu fandit. Ostatni jsou pro me parohaci. Chapu lidi, ktery fandi hamiltonovi, protoze je dobrej pilot, ale nepochopim jedince, ktery se zastavaji nejakyho znasilnovace a ty teroristicky bandy zm/du, ktery pochodovali amerikou a rabovali.

A teraz som ti to hore vysvetlil a ty znova napises:

Kto podporuje ich rabovanie a ublizovanie nevinnym bielym americanom ? Kto tu verejne pisal, ze je o spravne ze rabuju v uliciach a napadaju ludi ? A spajat to este s Ham fanusikmi, zato ze on poklakol…
Ano nazor, ze by mali vsetci poklaknut som tu nevidel. Tak odkial beries tieto reci ze su tu Ham fanusikovia, ktori so vsetkym suhlasia a stavaju za tieto politicko reklamne tahy ? Pre mna je to len dalsi bordel, ako bol kovid a teraz vojna na ukrajine… vsetko je umelo vyvolane a sleduju sa tym len zaujmi tych hore co na tom najviac zarobia a nejaka ekologia ci ludia/svet su im ukradnute…

Vsak tu byli lidi, ktery podporovali toho kriminalnika. To, ze to nedelas ty neznamena, ze jsou takovy vsichni. Vis, kolik se tady nachazi libtardu?

O násilnících mluví ten, co tu šíří nenávist vůči jiným lidem. :grinning:

Tebe měli už dávno zablokovat za šíření nenávisti.

O tobe jsme zrovna s kolegou mluvili.

pes je najlepsi priatel cloveka

2 Likes