2024 MÁM RÁDA MOTORSPORT
**
Konec roku se blíží, tak zdejší rodině popřál do nového roku popřál především hodně zdraví bez kterého nejsme nic. Dobré lidi kolem sebe a ať je rok 2024 alespoň stejně dobrý jako letošní.
Jelikož jsem nikomu zdejšímu nedal žádného ježíška a některé dokonce mírně dopálil, tak jsem pro zasmání rozhodl odkrýt svou tvář.
Schválně jestli uhádnete kterému týmu jsem v té chvíli zrovna Fandil.
0 účastníci
Evidentně je ten medvěd nápověda, takže to máte zase všichni špatně .
Akorát nevím jestli jsi tak starý .
“…máte to zase všichni špatně.”
-Triper 2023
Skutečně je to má autentická fotka.
Tipuju rok 1961.
To si pamatuji… to je rok 1967.
Navíc ten algoritmus, co počítá v anketě procenta je taky špatně.
Tož taky všechno nejlepší do nového roku a ať je zajímavější než rok 2023
Tunajším fanúšikom motošportu a F1 zvlášť prajem veľa lásky, zdravia, šťastia a úspechov v novom roku 2024.
Podle účesu “kastrol” a outfitu by to klidně mohlo být i dřív (nějaké padesátky, v šedesátkách se podle mého tohle už nenosilo ani na hlavě, ani na sobě, a to ani podle rodičovských představ ).
Je to fotka z šedesátek.
Ale “rok výroby” budou padesátky, nebo ne? Co si pamatuju, podobné fotky vlastní narození v té době. Mně to pak došlo, že jsem mimo v čase, protože na fotce nejsi novorozeně, tak se musí pár let přičíst .Ovšem jestli Ti přidávám, tak to se samozřejmě omlouvám.
Obojí je z kraje šedesátek. Asi jsem měl staromódní rodiče.
Nejsem urážlivý. Nedělá mi problém si udělat srandu sám ze sebe.
Tak si blbě pamatuju, už jsem starší osoba… Měj se!
Nový rok bude jiný. Bude lepší. Před námi leží 12 nových kapitol, *365 příležitostí.
Všem do Nového roku přeji spoustu úspěchů a sportovních zážitků. Užijte si poslední hodinu a půl 2023.
*sorry, dokonce 366…
Vsetko dobre aj od Jezka lidicky