Happy New Year PF2024

2024 MÁM RÁDA MOTORSPORT :tumbler_glass:

**

1 Like

Konec roku se blíží, tak zdejší rodině popřál do nového roku popřál především hodně zdraví bez kterého nejsme nic. Dobré lidi kolem sebe a ať je rok 2024 alespoň stejně dobrý jako letošní.

Jelikož jsem nikomu zdejšímu nedal žádného ježíška a některé dokonce mírně dopálil, tak jsem pro zasmání rozhodl odkrýt svou tvář.

Schválně jestli uhádnete kterému týmu jsem v té chvíli zrovna Fandil. :grin:

• Býk
  • Ferrari
  • Mercedes

0 účastníci

5 Likes

Evidentně je ten medvěd nápověda, takže to máte zase všichni špatně :roll_eyes:.

Akorát nevím jestli jsi tak starý :thinking:.

1 Like

…máte to zase všichni špatně.

-Triper 2023

5 Likes

Skutečně je to má autentická fotka. :wink:

1 Like

Tipuju rok 1961.

To si pamatuji… to je rok 1967.

Navíc ten algoritmus, co počítá v anketě procenta je taky špatně.

1 Like

Všem formulákům všechno nej do nového roku :champagne:

3 Likes

Tož taky všechno nejlepší do nového roku a ať je zajímavější než rok 2023 :stuck_out_tongue:

4 Likes

5 Likes

Tunajším fanúšikom motošportu a F1 zvlášť prajem veľa lásky, zdravia, šťastia a úspechov v novom roku 2024. :champagne: :clinking_glasses: :fireworks: :slightly_smiling_face:

3 Likes

Je to o velký kus vedle. @Triper byl blíže.

1 Like

Podle účesu “kastrol” a outfitu by to klidně mohlo být i dřív (nějaké padesátky, v šedesátkách se podle mého tohle už nenosilo ani na hlavě, ani na sobě, a to ani podle rodičovských představ :slight_smile: ).

Je to fotka z šedesátek. :wink:

Ale “rok výroby” budou padesátky, nebo ne? Co si pamatuju, podobné fotky vlastní narození v té době. Mně to pak došlo, že jsem mimo v čase, protože na fotce nejsi novorozeně, tak se musí pár let přičíst :smile: .Ovšem jestli Ti přidávám, tak to se samozřejmě omlouvám.

Obojí je z kraje šedesátek. Asi jsem měl staromódní rodiče. :wink:
Nejsem urážlivý. Nedělá mi problém si udělat srandu sám ze sebe. :slightly_smiling_face:

1 Like

Tak si blbě pamatuju, už jsem starší osoba… Měj se!

2 Likes

Nový rok bude jiný. Bude lepší. Před námi leží 12 nových kapitol, *365 příležitostí.
Všem do Nového roku přeji spoustu úspěchů a sportovních zážitků. Užijte si poslední hodinu a půl 2023. :pray:

*sorry, dokonce 366…

4 Likes

Vsetko dobre aj od Jezka lidicky :slight_smile:

4 Likes