Hamiltonovi vraj tím odoprel štart na stredne tvrdých gumách: Bol som strašne naštvaný | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis Hamilton si opäť vypil kalich horkosti až do dna. Sedemnásobný majster sveta mal na štarte Veľkej ceny Singapuru obuté mäkké pneumatiky a zvolil alternatívnu stratégiu, čo sa pri takto vysokom postavení na rošte často nevidí. Mercedes to však urobil a vraj sa tak rozhodol napriek protestom svojho pilota.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/173295/hamiltonovi-vraj-tim-odoprel-start-na-stredne-tvrdych-gumach-bol-som-strasne-nastvany

Já docela chápu proč to riskli na softech, sám jsem si to celkem na naší straně přál, ono dle pátečních simulací se softy tvářili dost použitelně. No ale že by mu je přímo nařídili použít přes jeho odpor? To se mi uplně nezdá.

V anglictine tires maju isty kontext a konotacie, z kontextu vyplyva, ze su cierne, z mojho pohladu jasna diskriminacia a rasizmus zo strany Hamiltona. Nemal by mat problem so ziadnymi pneumatikami bez ohladu na ich farbu.