Hamiltonovi vraj pomohla prestávka: Tento víkend som bol oveľa pokojnejší | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis Hamilton sa v Holandsku javí byť v oveľa lepšej forme i pohode ako pred letnou prestávkou. Sedemnásobný majster sveta síce opäť nestačil na tímového kolegu Charlesa Leclerca – rozdiel bol len veľmi tesný –, ale čo je dôležitejšie, Lewis sa zdal byť v oveľa lepšom psychickom rozpoložení.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/211732/hamiltonovi-vraj-pomohla-prestavka-tento-vikend-som-bol-ovela-pokojnejsi

No aspoň si postúpil do q3 to už je fakt úspech. Len tak ďalej Lui veď horšie to už nemôže byť

1 Like

Ja ??? Veď ty tu nadávaš ty musíš byť strašne nešťastný že sa Luimu nedarí :joy: choď si poplakat ty BURAN

Choď si poplakat​:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:

Lewis tento vikend jazdi velmi dobre si myslim, len proste jednoducho a prosto v tom aute uz takmer nič viac nie je, leclerc o maly kusok rychlejsi ale už to nie je taky velky gap, tuto sezonu uz treba naozaj zabalit a cely focus aj jazdcov na simulatore musi byt na 2026 aj ked to bude znamenat slabsie jazdecke vykony v 2025… je jedno ci sme 3 alebo 5 alebo 7

Šunka svojím výborným výkonom iba dorovnal napitchu výkon Leclerca. To teda nedáva veľké nádeje do budúcna.

Osobne som čakal, že Lewis tento rok vyhrá minimálne 2 závody, konkrétne Monzu či Austin, ale dosť som predpokladal na základe minulej sezóny, no teraz má Ferrari žalostné auto. Dokonca už musia aj brzdy meniť kvôli Hamiltonovi.

Brembo cez prestavku maklo na brzdach?