Hamiltonovi robí radosť McLaren, ďalšie víťazstvo s Mercedesom považuje za „nerealistické“ | Magazín F1 - F1online.sk

Najrýchlejším tímom s motorom Mercedes je momentálne McLaren. Dlhoroční vládcovia Formuly 1 majú čo robiť, aby sa v súčasnosti vyrovnali aspoň svojim zákazníkom – vlani sa dlhú dobu držal pred nimi aj Aston Martin –, čo však pre Lewisa Hamiltona nie je nevyhnutne smutná skutočnosť. Jeho bývalý tím McLaren mu vraj robí radosť.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/156680/hamiltonovi-robi-radost-mclaren-dalsie-vitazstvo-s-mercedesom-povazuje-za-nerealisticke

Škoda len že k vlastnému tímu neprejavuje žiaden entuziazmus a okrem alibistických dristov z neho už nič…

zase sa upokojime, lewis tomu teamu dal tolko, ze russell musi teraz tvrdo makat aby ho co i len dorovnal

6 Likes

Ale houby …

Nedal mu nič viac ako oni jemu !

Bez nich by krúžil dookola ako 1 násobný doteraz …stačilo aby mal niekto iný šťastnú ruku.

Mercedes má na jeho úspechu väčší podiel ako on na ich a teraz to vidno. Od nemajstrovskeho auta nepredvádza nič extra, a len chodí zduty okolo ako decko.

A on ich pichol do chrbta a zdupkal ako krysa z lode

pride mi ze sa pozeras na lewisa cez prsty uplne zbytocne. prej a bude ti prano :slight_smile:

3 Likes

Ja jemu už po Tom čo urobil nedoprajem ani víťazstvo v tréningu

Pre mňa on morálne skončil

Dalsi rok bude aj pre russellovu karieru smerodatny, ak sa prejavi ako jednotka tak dobre prenho, ak nie, tak si snad najde angazma v teame kde tou jednotkou bude. Ale ma to george vo svojich rukach

2 Likes

Tak nebo tak, pristi rok uvidime konecne George v cele jeho krase, odhaleneho, neukryteho za zady hodneho strycka Hamiltona, pristi rok bude zajimavy po vsech smerech, ale dost mozna i ten letosni, vidim to na souboj o titul, kdo by to byl cekal.

Vypadá to spíš jako by ti rozšlapal na pískovišti nový kyblíček co jsi dostal na Vánoce 2023. Názory jako malé děcko.

slecnu kiks mame radi :wink:

To musel být ale kyselý ksicht po prvním treninku v Monacu. :rofl::rofl::rofl:

No nedal im zase toľko, v tom má Kiks pravdu :slight_smile: , jeden rok počkal a aj tak bolo vidno, že sa dosť zlepšili, následne doslova zbieral výhry až do 2020. V 2016 si zabojoval, ale to bola interná bitka. Inak mal na ružiach ustlané v podstate od začiatku, a keď sa mal snažiť tak to pomaly po roku a pol vzdal a podpísal sa doslova ku najväčšej konkurencií, jednoducho zdupkal a jeho veľké “legacy”, ako mal celý život za chrbtom motor Mercedesu poslal tam, kde slnko nesvieti. :smiley: :slight_smile:

1 Like

Čo je na ňom Hodné ?

A v čom ho Lewis kryje ?

Tento rok už udáva smer Russell nie Lewis

To musí byť ale kyslý ksicht po Q v Kanade

HAM nevyslo jedno kolo a ty uz vidis Russella jako leadera nebo mistra sveta.

Pristi rok uz bude sam za sebe a koho dostane vedle sebe? Treba to bude VER kdo vi, vim ze je lepsi prumer, ale kdo vi mozna se v Mercedesu nauci zavodit a RUS bude trpet.

Ako MS určite nie …pri kúsku šťastia už to nebude marzmus ako doteraz.

Ale ako lídra ? Nerob si srandu ! Tento tím už Lewis nevedie …

Ľudsky ani výkonnostné nie po 1 kole ale je to vidieť od začiatku roka a ja to od začiatku tvrdím

Mercedes už musí ísť smerom ktorý im určuje George. Lewis nemá zmysel. To by bolo postavené na hlavu.

A podľa všetkého tam ide Kimi …Totove vyjadrenia k tomu smerujú.

Jak rikam, pristi rok se muze RUS projevit.

A teraz sa nemôže ?

Lewis sám sa tvári že s tímom už nemá nič

Jasne ze muze, rikam pristi rok uz tam HAM nebude.