Hamiltonovi končí zmluva s Ferrari. Má v nej však opciu vo svoj prospech | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis Hamilton sa po roku pochybností a kritiky vrátil po zmene pravidiel v najlepšej forme. Momentálne je hlavnou hviezdou a lepším z pilotov Ferrari. Kým Charles Leclerc počas domáceho monackého víkendu potvrdil predĺženie zmluvy s tímom, situácia jeho tímového kolegu zostala zahalená rúškom tajomstva.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/238294/hamiltonovi-konci-zmluva-s-ferrari-ma-v-nej-vsak-opciu-vo-svoj-prospech

Myslim ze je jasne na co caka Carlos Sainz …

To asi nehrozí vo Ferrari zistili, že nie je nadpriemerný pilot to radšej skúsia Maxa, či Bearmana s Kimim ale aj tak Hamilton určite ostane ďalšiu sezónu

Ak mám veriť, že Hamilton je vo svojej vrcholnej forme a pritom je iba o kúsok lepší ako Leclerc, ktorý je zase na svojom dne, tak čím skôr sa ho zbavia, tým lepšie pre Ferrari.

Toto je teda mega odborna uvaha :joy::joy::joy: ako velmi si plakal ked Hamo vyhral v Barcelone?

F1 je pre mňa iba jeden z nepreberného množstva záujmov. A to, že Hamilton vyhral v Barcelone by som už dávno zabudol, keby si mi to teraz nepripomenul. Ďakujem za osvieženie pamäte.

Hamík má na odchod ještě času dost. Na odpis je v poli ještě pár jiných jezdců. kteří jsou mdlí.