Hamiltonova nálada sa vôbec nezlepšila, nefunguje to vraj ani v zákulisí | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis Hamilton a Lance Stroll si v Maďarsku vymenili úlohy. Zatiaľ čo Kanaďan má za sebou vydarený víkend a pred mikrofónom nebol taký mĺkvy ako obyčajne, Hamilton sa oba dni pohyboval v druhej desiatke a na novinárske otázky odpovedal jednou vetou. Sklamanie zo soboty sa po pretekoch len vystupňovalo.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/210314/hamiltonova-nalada-sa-vobec-nezlepsila-nefunguje-to-vraj-ani-v-zakulisi

Prestup milenia ​

lujzo im odide a buduci rok uz nebude vo F :slight_smile: Takto zle uz davno nejazdil. Naopak 2/3 zavodu jazdil vyborne Lec, ale tu 1/3 velmi slusne do…kazil. Lebo ked mu to ide na zltych, potom daju biele, stazuje sa, ze je to nafigu, tak mu treba dat zas biele. To da rozum!

Z financneho, biznis a piár hladiska urcite ano.
Ale tak to zacina vypadat, ze to je vsetko.
Skoda.

4 Likes

Vždy som mu prial, aby konečne šoféroval aj nejakú haraburdu…ale ani vo sne by mi nenapadlo, že to bude v tíme, ktorému fandím :man_facepalming: Je ale dosť možné, že s novou érou by opäť mohol začať jazdiť ako pred 2022.

Nerád to píšem, ale je zrejmé, že prísavníkové monoposty mu vôbec nesedia a pochybujem, že sa to ešte zlepší. Treba porozmýšľať, či nieje lepšie prenechať miesto mladším. Zbytočne sa bude jazdec jeho mena potácať niekde v druhej desiatke.

1 Like

Přísavníci za 10 závodů končí. Od 2026 jsou podlahy zase jednodušší.

Ja už asi nekomentujem. Sledoval si závod? To nrmalo nič s bielymi pneu. Bolo to prasknuté šasí alebo skôr plank wear + znížená mapa motora a extrémne zvýšený tlak pneu

1 Like

Toto uz skusalo aj PSG s Messim, Neymarom a Mbappem a zo sportovej stranky to dopadlo podobne ako Ferrari s Hamiltonom.

1 Like

@Nordotor si všiml, že jedno Ferrari katuje zatáčky a druhé obrubníky objíždí.
To mi připomnělo začátky současných vozů s přísavným efektem jak se v nich Hamík trápil a a ostatní se s poskakováním auta vypořádali lépe.

Možná je Hamíkův problém právě to poskakování, případně nárazy do podlahy. Může se jednat o zdravotní problém s páteří, nebo třeba s očima.
Možná se mýlím, ale Hamíková rychlost se ztratila právě v poskakujících autech a uvidíme jestli s novými vozy chytne.

1 Like

Mňa by zaujímalo ako sa druhý najrýchlejší tím prepadne za pár mesiacov na štvrté miesto a nevie sa odtiaľ vyhrabať do letnej prestávky

Je mi Hamiltona líto, je ohromně působivé, jak se k tomu staví, s pokorou, bez hloupých výmluv. To by dokázal málokdo.

Na druhou stranu se asi dalo čekat, že takový metropolitan, který miluje Tokyo, New York a Londýn asi nebude kulturně a názorově souznít s vesničany v Maranellu.
Já měl třeba v Maranellu těžký inverzní kulturní šok už po jednom dni… a to jsem proti Hamiltonovi barbar.

Jinak hlásím že Redbull vášeň se mi vrací, začínají mě zase po té několikaleté nudě bavit, mám radost a nemůžu se už dočkat 2026 :love_you_gesture:.

1 Like

Jj, je to super :smile:

V takejto depke lujzo hádam ešte nebol. Ten letnú prestávku potrebuje zo všetkých najviac. Túto sezónu dáko pretrpieť a veriť, že budúci rok mu nové pravidlá a auto sadnú viac. Toto je smutný pohľad aj pre najväčších lujzovych hejterov

1 Like

tak alonso to v tomto srote dostal do seriozneho boja o titul - do poslednych pretekov, vetel mal tiez myslim dve silne sezony, kde bol do tristvrtky v boji a pravidelne vyhraval. aj ked nie od prvej sezony.

hamilton je zatial z tejto trojice najslabsi. a dobre si uvedomuje, ze ak sa to nezmeni ku koncu sezony, alebo najneskor zaciatku dalsej, tak jeho tituly budu velmi posramotene a aj jeho fanusikovia si uvedomia, kolko z tych titulov bolo just a car.

ku cti mu sluzi aspon to, ze nenaplakava a nezhadzuje vsetkych naokolo, ako to casto zvykne. to, ze po takomto vikende nema naladu na novinarov je asi pochoptlitelne.

3 Likes